Месечен хороскоп за октомври 2016 г, за зодия Водолей
   През октомври използвайте на сто процента шансовете, дадени ви от съдбата.

  Концентрирайте усилията си върху възможността да развиете инициативите, за които храните големи надежди. Постарайте се да направите нужните промени в службата и в стила си на работа, тъй като по този начин ще подобрите ефективността си.
     До средата на месеца е изключително важно да изпълните в срок задачите, поставени ви от началник, клиент или делови партньор. Постарайте се да поддържате баланс по отношение на ангажиментите си и нуждата си от пълноценен отдих. Избягвайте пътуванията. Вместо тях се отдайте на удоволствието да прекарате повече време в компанията на близките, за които обикновено нямате достатъчно свободни часове.
     През втората половина на месеца на част от вас ще се наложи да изберат партньор или да открият плюсовете от работата си в екип. Заложете на активния социален живот, тъй като той може да допринесе за развитието на кариерата ви. Здравето и любовта ви ще зависят от грижите, които полагате за тях.
     През октомври заложете на инициативите, които ще ви осигурят онази стабилност, от която се нуждаете в професионалната сфера. Концентрирайте усилията си върху задачите, от които ще завоювате добри позиции и ще спечелите завидни приходи. Не се впускайте в експерименти в любовта, защото едва ли звездите ще подкрепят тези ваши намерения. Залагайте на сигурното и не си позволявайте да поддържате тайна връзка. Обмислете идеите си и внимателно подбирайте партньорите, с които ще ги осъществите. Късметът ще бъде на ваша страна по отношение на стар спор или делба.
     Около средата на месеца е важно да направите профилактично изследвания, с които да изключите възможността да се задълбочат някои стари ваши хронични болежки.