Месечен хороскоп за октомври 2016 г, за зодия Козирог
    Октомври ще е месец, изпълнен с промени и с позитивни предизвикателства за вас.

   Анализирайте детайлите, тъй като те ще ви гарантират спокойствието и сигурността, от която се нуждаете – както на работното място, така и в личен план.
      До средата на месеца не пренебрегвайте предупрежденията, отправени ви от приятел или от интимната половинка. Постарайте се да приключите навреме с някои свои инициативи, за да може да се насладите на пълноценна почивка. Избягвайте да проявявате твърде агресивно поведение спрямо хората, които ви предизвикват, като подлагат на съмнение думите ви или професионалната ви компетентност.
      През втората половина на месеца ще имате възможност да постигнете важни договорености в професионалната сфера.
     В любовта избягвайте лъжите, дори и да прибягвате към тях с цел да съхраните чувствата на интимната си половинка!
      През октомври заложете на позитивното и резултатите, които ще постигнете в професионалната сфера, ще бъдат повече от завидни. Имайте нагласата така да организирате осъществяването на инициативите си, че да се справите с най-важните.
      До средата на октомври следвайте интуицията си както по отношение на деловите си задачи, така и спрямо материалното. Моментът е благоприятен да вложите определена сума в начинание, което в бъдеще ще ви носи добри приходи. Не позволявайте да губите енергията си, тъй като ще се наложи да вземете важни решения и да направите избор, който ще има трайно отражение върху кариерата и живота ви още през идващите летни месеци.