Месечен хороскоп за октомври 2016 г, за зодия Стрелец
    Нови възможности ще се открият пред вас, когато започне месецът

Работете при отлична организация до средата на октомври, защото ангажиментите ви ще се увеличават буквално лавинообразно. Стремете се да задоволявате и най-малките капризи и очаквания на клиентите или началниците си, защото само така ще имате по-добро положение и ще печелите материални облаги. Ще успеете да се освободите от стреса, който ви създаваше огромни затруднения през изминалия месец в професионално, материално, а и в лично отношение. Превърнете невъзможното в реалност, като следвате принципите си при водене на преговори за подписване на определени споразумения. Избягвайте да критикувате интимната си половинка, дори и това според вас да има градивен ефект
     През втората половина на месеца ще почувствате значителни позитиви като резултат на ефективността ви през изминалите седмици. Материалното ви положение чувствително ще се подобри около 25–26 октомври. В този момент е важно да върнете някои свои стари задължения, за да знаете с какво точно ще разполагате. Не предприемайте твърде драстични промени в личен план.
     През октомври ще се наложи да се справите с някои предизвикателства от делови характер, за да осъществите пълноценно намеренията си в професионалната сфера. Увеличете сами възможностите си, като действате целенасочено и без излишно забавяне.
     Планирайте работата си и осъществявайте намеренията си внимателно, защото така ще извлечете максимална печалба. Постарайте се да не давате обещание към приятел, интимната половинка или близък, ако нямате намерение да го спазите.