Месечен хороскоп за октомври 2016 г, за зодия Скорпион
  Октомври ще ви предложи отлични възможности от делови и материален характер.

Ще имате завидни условия да постигнете най-накрая развитие на делата, по които работите от известно време. През първата половина на месеца партньорствата, които бяхте сключили преди време, ще започнат да дават първите позитивни резултати, като от вас се иска да извлечете максимума ползи, който е възможен в това направление.
     Около средата на месеца не се колебайте да намерите логично разрешение на проблем, който от известно време не ви дава покой. Финансовото ви положение чувствително ще се подобри, но и разходите ви ще се увеличат поради независещи от вас обстоятелства.
     През втората половина на октомври моментът е подходящ да отделите време за семейството си, особено ако забелязвате, че нещата не се движат със спокойното темпо, на което вие разчитате. Към края на месеца ще се отвори благоприятна възможност да осъществите пътуване по работа или за удоволствие.
     С настъпването на октомври е важно да се освободите от проблемите, които заемаха времето и мислите ви през изминалия месец. Постарайте се да си дадете точна сметка къде се намирате и към какво точно се стремите като реализация в професионален, материален и личен план. Напълно възможно е част от вас да се явяват на конкурси за нова работа или да ви се наложи да представите идеите си пред широк кръг хора, за да може да получите подкрепата им. Колкото по-гъвкаво действате на този етап, толкова е по-голяма вероятността събитията да се подредят според очакванията ви. Постарайте се още с настъпването на втората половина от месеца да преосмислите интересите си в делови и личен план, за да успеете да се освободите от тези, които не ви носят нито удовлетворение, нито конкретни ползи. Планирайте до най-малкия детайл предстоящо свое пътуване, тъй като по този начин ще се предпазите от неприятни изненади, възникващи в последния момент.
     Възможно е към края на октомври началниците да окажат сериозен натиск върху вас. В този случай е важно да избягвате конфликтите, дори и да осъзнавате, че правотата е на ваша страна. Открийте дипломатични методи за справяне със ситуацията. В любовта ще откривате позитивите, които ще ви дават достатъчно енергия.