Месечен хороскоп за октомври 2016 г, за зодия Везни
 През октомври не очаквайте чудеса! Имайте готовност да внесете някои промени в стила си на работа, особено ако до този момент не сте могли да изпълните някои свои стари задължения и отговорности на работното място и в личен план.

     До средата на периода контролирайте гнева си, тъй като не е изключено на няколко пъти да бъдете предизвикани от хората в прякото ви обкръжение, включително и от интимната ви половинка. Добре е да помислите да практикувате някакъв вид спорт, благодарение на което да се освободите от нарастващото напрежение.
     Около средата на месеца укрепете защитните сили на организма си. Не отлагайте провеждането на откровен разговор по конкретни проблеми, вълнуващи вас и интимната ви половинка. До края на октомври позитивен ефект върху вас ще окажат осъществените от вас пътувания по работа или за отдих, така че не се отказвайте от тях! Възможно е част от вас да възобновят приятелство, което бяхте прекратили поради една или друга причина.
     Октомври ще е изпълнен с предизвикателства месец. Някои негативи ще излязат на преден план, което ще ви предизвика да действате изключително бързо и гъвкаво, за да успеете да овладеете положението на сто процента. Пасивното отношение ще бъде най-лошата ви стратегия, особено до средата на месеца. Открийте начин да балансирате личните си потребности с нуждата да направлявате живота си в едно или в друго житейско направление. Кариерата ви ще бъде с позитивен знак, особено ако сте започнали да работите по конкретни проекти още през октомври.
     В периода между 5-и октомври и 23-ти октомври ще имате сериозни притеснения. Именно поради тази причина нищо кардинално не предприемайте в този период – както в делови, така и в личен план. Инвестициите, реконструкциите и промените са повече от нежелателни. Изчакайте да се стигне до естествен завършек на един период от живота си, преди да поставяте каквото и да било ново начало. Имайте предвид, че последните дни на октомври ще са значително по-спокойни за вас, така че можете да се отдадете на дребни наслади, удоволствия и кратки пътешествия с цел отдих.