Месечен хороскоп за октомври 2016 г, за зодия Дева
 Настъпващият месец ще е благоприятен за делата ви в професионалната сфера, както и за инициативите, от които очаквате материални облаги.

Постарайте се до средата на месеца да организирате по такъв начин времето си, че да изпълните и личните си ангажименти. Позитивната нагласа ще е във ваш голям плюс. Формулирайте какви са очакванията ви от хората, с които работите в тясно сътрудничество.
     Около средата на октомври е важно да останете верни на принципите си – и за малките, и за значимите неща в живота си. Следвайте интуицията си при воденето на преговори. Обмислете отправените ви делови предложения за смяна на работното място. Имайте предвид, че с правилно предприетите ходове сега ще имате шанс да постигнете реализацията, която винаги ви се е струвала недостижима. До края на месеца владейте емоциите си, тъй като ще бъдете склонни в делови или личен план да проявявате агресия и импулсивност, когато ви предизвикат.
     В любовта си дайте ясна сметка от какво се нуждаете и се постарайте да го постигнете, дори и да се налага да проведете поредица от разговори с интимната си половинка. Обръщайте внимание на най-малките членове на семейството си.
     През октомври се съобразявайте със събитията, случващи се в личен и в професионален план. При всяка възможност се освобождавайте от стари задължения към частни лица или организации. Изградете точна стратегия, която да следвате на работното си място през първата половина на месеца. Докажете, че сте човек, на когото може да се гласува доверие – това ще ви помогне да се захванете с осъществяването на печеливши инициативи от делови и материален характер. Постарайте се да подкрепяте половинката си в начинанията и не жалете сили и средства да направите някои отдавна желани от вас промени в домашното огнище.