Месечен хороскоп за октомври 2016 г, за зодия Лъв
  През октомври позитивната ви нагласа ще бъде от огромна полза!

Не си позволявайте да губите надежда при реализация на инициативите, по които работите от известно време, а резултатите не са точно такива, каквито си ги представяхте.
      До средата на разглеждания период преценявайте ходовете, думите си и документите, които подписвате. Имайте предвид, че може да бъдете подведени! Не се поддавайте на импулси, когато взимате важни решения или планирате пътуване по работа. Оставете си достатъчно време, за да прекарате със семейството си и обичаните от вас близки приятели.
      Около средата на месеца обмислете предложението, отправено ви от приятел. През втората половина на октомври много от вас ще си дадат достатъчно време, за да преценят състоянието на своята интимна връзка. Част от вас ще се решат на сериозна стъпка за встъпване в брак, а други ще обмислят възможността да се сдобият с рожба. Важно за самотните и за семейните двойки е да живеят в хармония със себе си, за да бъдете разбрани и обичани. Щастието ще бъде част от ежедневието ви, но трябва да се научите да му се наслаждавате!
     През октомври заложете на сигурното. Избягвайте действията, които могат да поставят на изпитание устойчивостта ви в делови, материален и личен план. Постарайте се да си изградите правилна нагласа – това ще ви помага в най-трудните моменти.
     През първата половина на месеца не допускайте да оказват какъвто и да било натиск върху решенията, които взимате, и върху действията, които предприемате на работното си място.     Изхвърлете от съзнанието си хазартния модел на поведение, тъй като той ще има пагубно въздействие върху вас. Изградете стратегия за справяне с предизвикателствата, пред които се изправяте. В любовта много от вас ще бъдат склонни да поставят ултиматуми на интимната си половинка, с което може да предизвикате недоволството му/й.