Месечен хороскоп за октомври 2016 г, за зодия Рак
 Октомври ще бъде сравнително спокоен месец по отношение на професионалните ви ангажименти, както и за личните ви отговорности спрямо интимната половинка.

Обмисляйте предложенията, които ви отправят приятел, познат или колега. До средата на месеца действайте ефективно – и когато започвате да реализирате каквито и да било инициативи, и когато изпълнявате личните си отговорности. Имайте нагласата да се справите с някои въпроси, засягащи най-малките членове на семейството ви, като заложите на дипломатичния подход.
      Около средата на периода се отдайте на заслужен отдих и не се колебайте да простите за обида, нанесена ви от интимната половинка или близък човек. Откровеният разговор в повечето случаи ще прави чудеса. Погрижете се за здравословното си състояние, тъй като всеки риск в това направление може да ви коства много в бъдеще. До края на октомври имайте готовност да обмислите и да систематизирате какви са очакванията ви от хората в прякото ви обкръжение. Не очаквайте чудеса, освен ако не сте направили всичко възможно, за да се случат.
     Късметът ви през октомври ще поднася изненади – както приятни, така и неприятни. Важно е да имате правилна нагласа, за да се възползвате максимално от стечението на обстоятелствата. Открийте правилните партньори, които биха могли да ви подкрепят в подетите от вас инициативи.
     До средата на месеца не си позволявайте да предприемате каквито и да е било промени, защото те ще се отразят негативно върху личния ви живот. Ще сте склонни да проявявате раздразнителност, мнителност и не на последно място – ще се стремите да се изолирате от околните. Ще се стремите да постигнете нещо, но непрекъснато ще изпитвате чувство на вина, че не постъпвате правилно.