Месечен хороскоп за октомври 2016 г, за зодия Близнаци
 За вас настъпващият месец ще бъде изключителен в професионалната сфера.

Ще имате възможност да отчетете значително нарастване на ангажиментите, които ще ви донесат отлични приходи и в същото време ще ви осигурят възможност да реализирате проектите, по които работите от известно време. До средата на октомври ще разполагате с подкрепата на влиятелни особи, които ще оценят таланта ви и ще защитават интересите ви.
      Около средата на месеца ще почувствате сериозен подем в кариерата, което ще ви даде потвърждение, че до момента сте действали правилно. Значително ще нараснат и финансовите ви възможности, благодарение на което ще можете да направите отдавна желани от вас подобрения на работното си място или в интериора на дома си.
      През втората половина на периода редувайте почивката с натоварването. Имайте готовност да осъществите пътуване по работа, в резултат на което ще имате завидни приходи.
      В любовта отделяйте достатъчно време за интимната си половинка.
     Позитивен и с огромен потенциал за развитието ви в кариерата ще бъде настъпващият месец. Още през първата половина на октомври ще почувствате значителен подем в инициативите, по които работите от известно време, но без особен успех. Ще получите и подкрепата на влиятелни особи, които харесват идеите ви. Добре е да съставяте по такъв начин служебната си програма, че да разполагате с достатъчно време за пълноценен отдих.
      Обмислете промените и планирайте как да реагирате на настъпващите в живота ви новости, без да правите каквито и да било компромиси. Не очаквайте чудеса, защото те едва ли ще се случат. Работата ще ви спори и ще усетите осезателно повишаване на приходите още около средата на месеца. Инвестирайте парите си в такива дейности, от които ще спечелите повече, и то в много по-кратки срокове от предварителните ви очаквания.
      През втората половина на месеца целенасочените ви усилия в професионалната сфера ще доведат до очакваните крайни резултати. Добре е на този етап да излагате смело идеите си пред хора, които имат сходни на вашите разбирания. Популярността ви ще нарасне, а и пътуванията ви ще се превърнат в печеливши начинания.