Месечен хороскоп за октомври 2016 г, за зодия Телец
 Октомври ще е наситен на приятни изненади за вас в делово и лично отношение.

Още през първата половина на месеца ще имате шанса да забележите чувствително нарастване на интереса към работата и към професионалните ви умения. Добре е да разширявате кръгозора си с придобиването на допълнителна квалификация. Избягвайте агресивното поведение към хората, които се опитват да ви уязвят. Освобождавайте се от вътрешното си напрежение, защото рискувате да нанесете сериозни поражения върху способността си да спите и да си почивате пълноценно.     
     В любовта много от вас ще получат от интимната половинка сигурни доказателства за обич и за зачитане на личните ви потребности.
     През втората половина на месеца изградете точна стратегия как да постигнете професионалните си стремежи. Фокусирайте се върху важното и пропускайте маловажното покрай себе си. Моментът е благоприятен за установяване на близки и полезни контакти с делови партньори, колеги, клиенти или началници. До края на месеца обмислете отправените ви предложения и преценявайте детайлно договорите, които ви предлагат да подпишете. Осъществените от вас пътувания ще имат за живота ви търсения от вас ефект!
      Октомври за вас ще е месец, изпълнен с динамика, предизвикателства и възможности да постигнете всичко онова, за което доскоро само копнеехте, но нямахте достатъчно благоприятни условия, за да осъществите. Още през първата половина на месеца се заловете с тези дела, които сте обмислили изключително педантично. Не пропускайте възможността да работите добре както самостоятелно, така и в екип.
      Около средата на месеца правилно разпределените от вас финансови средства ще ви помогнат да направите добре обмислени инвестиции, които със сигурност в бъдеще ще ви носят завидни приходи.
      През втората половина на месеца дайте приоритет на тези свои ангажименти, които не търпят отлагане във времето и същевременно може да допринесат за утвърждаване на позициите, които заемате на работното си място. Част от неангажираните представители на знака ще осъзнаят, че имат потребност да споделят вълненията си с човек, който да е на същата вълна като вас.
      Авантюрите обаче ще ви държат в отлична кондиция и ще поддържат самочувствието ви.
      Здравето ви ще бъде стабилно!