Месечен хороскоп за октомври 2016 г, за зодия Овен
   Богат на събития ще бъде за вас настъпващият октомври. Ще проявявате висока активност още през първите дни от месеца в дела, засягащи семейството и приятелите ви.

Добре е да определите изключително точно деловите си приоритети, за да не стане така, че да изостанете с изпълнението в срок на вече поети от вас обещания към влиятелна особа, делови партньор, колега или клиент.
      Около 14-и октомври избягвайте да правите внезапно промени в любовта или в отношенията си с приятел. До средата на октомври осъществявайте намеренията си по такъв начин, че да не допуснете да бъде нарушен балансът ви в материалната сфера. Разумно харчете парите си и ще бъдете изненадани от постигнатата стабилност.
      През втората половина от разглеждания период спокойно ще започнете работа по инициативите, които обмисляхте в последно време. Докажете, че при отлична организация и с добре обосновани стъпки можете да постигнете и да задминете всичко, което очакват от вас хората, под чиято зависимост се намирате. Не пренебрегвайте потребността да съхраните отличното си здравословно състояние!
      Още с настъпването на октомври ще бъдете изправени пред предизвикателства, с които ще ви се наложи да се справите, ако искате да се радвате на стабилност в професионален, материален и личен план. През първата половина на месеца контролирайте отблизо предприетите от вас инициативи в службата. Съхранете способността си да преценявате обективно, за да може адекватно да оцените хората, навлизащи в личното ви пространство и изискващи от вас конкретни неща.