Какви са хората, родени между два зодиакални знака?
Родените между два зодиакални знака са сложни личности

    Овен – Телец
    Хората, родени на границата на тези два знака, притежават настойчивостта и волята, свойствена на Овните, и практичността и издръжливостта на Телците.
    Такива личности обичат да доминират и да контролират всичко и всички. Не търпят ограничения на свободата си, затова за тях са по-подходящи свободните професии. Но при това обичат и красивите вещи и разбират цената им, с което печелят.
    Телец – Близнаци
    Този Куспид е средоточие на енергии. В характера на родените на границата на тези знаци се съчетават комуникативност, емоционалност, свойствена за Близнаците, и пресметливост и практичност, отличаващи Телците. Астролозите наричат представителите на този Куспид „вечни тийнейджъри”. Те са енергични, дейни и предприемчиви, но в същото време прекалено чувствителни и раними. Те трябва да се научат на самоконтрол и да се отнасят по-просто към другите хора.

    Близнаци – Рак
    Родените в този период могат да бъдат определени като одухотворени хора. Често изпадат във възторжено състояние, могат да черпят вдъхновение от най-обикновени ситуации. Чувстват се щастливи само когато в живота им има романтика и любов. Обожават пътешествията, новите впечатления, запознанствата, но едновременно с това са привързани към дома, семейството, родината. Тази двойственост понякога силно им пречи да си изберат професия и местожителство.

    Рак – Лъв
    Родените на границата на тези знаци „попадат” в период, когато се осъществяват два важни транзита – на Сатурн и на Уран. Тези планети ги карат постоянно да търсят себе си, да се местят от място на място в търсене на по-добър живот, да осмислят натрупания опит. Уви, хората от категорията Рак – Лъв са подложени на комплексите, които вселява в тях потайният и чувствителен Рак и по-откритият и буен Лъв. Те могат да бъдат послушни и разбрани, но само след минута стават капризни и егоистични.

    Лъв – Дева
    Родените на този Куспид са сложни натури. В тях съжителства желанието да ръководят и едновременно с това да бъдат в сянка, да не се показват. Нищо чудно, че понякога са раздирани от противоречия: буйната, агресивна и енергична натура на Лъва спори с рационалната и дребнава Дева. Майстори на външните ефекти, те умеят да хвърлят прах в очите. Понякога за постигане на безусловен успех не им достига упоритост в осъществяването на целта, умение трезво да гледат на живота и адекватно да оценяват обстановката.