Изневерява ли ми? – 1
Изневерява ли ми?
      Всички мъже изневеряват, казват песимистките. Да, но някой успяват да го скрият, с лукава усмивка добавят някои от тях. Нека да видим типичното поведение на изменника, според неговата зодия.
{jumi[ads/ads-468.php]}
     Хороскоп Овен
     Овен не допуска дори в мислите си, идеята за изневяра, но това е когато е влюбен. Докато ви носи на ръце, обсипва с подаръци и знаци на внимание, обещава ви звездите от небето, в неговата вярност не трябва да се съмнявате. За неговата изневяра ще разберете лесно: Овен такава тайна не може да пази и ще ви каже истината в очите с някакво жестоко наслаждение. Ще ви каже, че вашата голяма любов е грешка, без да подозира горкият, че следващата няма да бъде по-различна.
     Хороскопи Телец
     В общи линии, Телец не се стреми към някакви подвизи и не е лесно да му се завърти главата. Той не е горд от изневерите си, дори се натъжава защото още не е намерил своята истинска половинка. Ако спре да разследва постъпките ви под микроскоп, да ви разпитва за всяка малка случка от изминалия ден, не ви дава съвети с повод и без повод – то работата е ясна. Друг признак на непостоянства на Телец е засилващата му се мрачност и песимизъм, но дори и с тъжни очи, вторачени в земята, няма да пропуска краката на нежните дами покрай него.
     Хороскоп Близнаци
    Най-сигурният признак за непостоянството на Близнаци – това е неговото постоянство. Точно така и в това няма нищо странно. Спомнете си, как до скоро ви удивяваше ежедневно, демонстрирайки нови и нови черти в характера си, променяйки с краката нагоре идеите си. И точно когато се зарадвате,че това е преминало, че това вечно момченце е пораснало и успокоило, възмъжало и вразумило – това вече означава, че то вече е чуждо вечно дете Близнаци.
     Хороскоп Рак
     Едва ли ще сте в състояние да откриете изневярата на Рак. Та той винаги би искал идеалното семейство, да е идеалния и надежден партньор и не би искал да ви нарани. Но също не би искал някой да страда по него, когато забележи чужд интерес към себе си и ще опита да го утеши по задоволителен начин. Съмнения могат да се породят, при появата на разговори на тема, как никой в този живот не е съвършен. Рак никога не би разрушил връзката ви, задълбавайки твърде дълго в някаква авантюра, но винаги ще носи скритата тъга по несправедливата си съдба.
     Хороскоп Лъв
     Лъв не умее и не иска да скрива кръшкането си, той обича да се гордее и хвали със своята избраница. Няма сила, която да го спре да се появи публично с новата си страст, без да се замисли, че вие ще разберете за това. Ще бъде доволен от себе, че е постигнал нова победа, а също така, че вас вие ощастливил достатъчно със своето внимание, а сега е длъжен да порадва някой друг.
     Хороскопи Дева
     Дева са известни със своята вярност, и в този смисъл да се покори мъж Дева, намиращ се във връзка не е начинание за всяка. Но ако се стигне и до това, нали все пак това е темата на тази статия, има голям шанс да не узнаете за това – тайната ще си остане обвита с мрак. Впрочем има един надежден признак, позволяващ ни да разобличим неверника, неподлежащ ни на обсъждане, ни на обжалване – това са думите му: „Обичам друга“.
{jumi[ads/ads-468.php]}
     Хороскоп Везни
     Везни рядко биват уличавани в изневяра, въпреки че дълго време могат да седят на два стола. Мъжете от този знак знаят как да управляват и контролират своите чувства, така че вие и тя да бъдете доволни, без да се съмнявате че е напуснал верния път. Везни може да бъде хванат в крачка само по някакви стечения на обстоятелствата или по някакви безпричинни чувства на тревожност.