Месечен хороскоп за септември 2016 г, за зодия Риби
   Месечен хороскоп за септември 2016 г, за зодия Риби

        Късметът и успехът ще бъдат постоянен спътник за представителите на зодия Риби през месец септември 2013 година. Дори в началото, да ви се струва, че това не така, съвсем скоро всичко ще се случва във ваша полза. И съвет в тази насока – не се хвалете прекалено. Не е необходимо всички да знаят колко лесно ви се отдава всичко. Давайте си вид, че полагате неимоверни усилия, особено за хората, далеч от вашето близко обкръжение.
    Септември е подходящ за равносметка на предишни периоди от живота ви, да анализирате различни минали събития и уверено да продължите напред. Ако възникнат все пак някакви проблеми, а както показва хороскопът те биха били незначителни, ще имате подкрепата на обкръжението си.
    Спокойствието и вътрешният ви мир, едва ли ще бъдат нарушени сериозно.
    Любовен хороскоп за зодия Риби за месец септември 2016 година
    За тези представители на зодия Риби, без връзка в настоящият период, съдбата обещава да бъде по-благосклонна от по-рано. Ако още не сте срещнали човека по сърце, то това може да стане всеки момент. Спонтанно запознанство, романтични истории, тайни обожатели – какво ли не ги очаква Риби през септември.
    Ще бъдете изненадани, как този човек от фантазиите ви ще се въплъти в реална личност. Действайте бавно и постепенно, без да пришпорвате събитията.
    А ако вече имате изградена връзка или брак, през септември 2016, отношенията ви ще станат още по-силни. Ще се появят нови теми на разговор, общи интереси и увлечения, което ще сближи още по-вече вас и вашата половинка.