Месечен хороскоп за септември 2016 г, за зодия Водолей
   Месечен хороскоп за септември 2016 г, за зодия Водолей

        През септември 2016 година, на много от представителите на зодия Водолей, ще им се наложи да се научат сами да решават възникващите важни проблеми в живота им и да поемат отговорност за сериозните решения. Опитвайте да бъдете по-самостоятелни. Не е изключено, пътят ви да не е от най-лекия, възможно е понякога да допускате грешки, но това е живота. Поставяйки си прекалено завишени изисквания към себе си, помнете че и негативния опит е също полезен опит. Бъдете по смели и уверени в собствените си възможности.  
    Ако сте искали да направите някаква крачка за промяна, но досега сте се съмнявали в себе си, тази възможност още съществува. Вероятно точно сега имате сили и потенциал да я реализирате. Това ще се окаже интересна стъпка, внасяща разнообразие в ежедневието ви.
    Винаги може да разчитате на помощта на ваши приятели и близки, но се обърнете към тях само в случай, че наистина се налага това. Не изгаряйте чуждите ръце със вашите проблеми.
    Любовен хороскоп за зодия Водолей за месец септември 2016 година
    За представителите на зодия водолей без връзка в момента, имат шанса да попаднат на сериозен и надежден човек. Вероятно в началото няма да ви изглежда точно така, а само най-обикновен флирт.
    За тези от вас пребиваващи в продължителна връзка и са имали известни конфликти досега, се наблюдава известно успокоение на страстите. Затова главна заслуга ще имате вие. Вероятно натрупания опит ще ви помогне да направите преоценка.