Месечен хороскоп за септември 2016 г, за зодия Козирог
    Месечен хороскоп за септември 2016 г, за зодия Козирог.

       Би било полезно за представителите на зодия Козирог в септември да погледнат на себе си през очите на другите.  Ще забележите, че нещата не стоят така, както ви се струва. Ще се изненадате и то приятно от това. Така ще разберете, че за много неща се притеснявате излишно.  
      Необходимо е да направите преоценка на поведението си. Може би изглеждате твърде меки в очите на околните и някой от тях се възползват това. Но пък други от вас са прекалено принципни в определени ситуации и изглеждат необосновано жестоки за околните. И в този случай трябва да преоцените и преосмислите поведението си и да направите възможното да се коригирате. Това ще е само от полза и ще бъде в основата на бъдещето ви развитие.
    Любовен хороскоп за зодия Козирог за месец септември 2016 година
    Някои от представителите на зодия Козирог през месец септември, пребиваващи в брак или продължителна връзка може да се сблъскат с някои проблеми в ежедневието  си. Но това ще е свързано, не с вашият партньор, а с вашите близки. Вероятно те ще са против вашата връзка.
    Неочаквано за вас, някой ваши роднини ще променят отношението си към избраника ви. И причините могат да са най-различни. Ако държите на връзката или брака си, трябва да покажете как стоят нещата и да поставите всеки на мястото му.
    Хороскоп работа, кариера, за зодия Козирог за месец септември 2016 година
    Възможно е да ви се отдаде случай за повишаване на квалификацията, по независимо какво форма. Това ще бъде инициирано не от ваша страна, а от тази на ръководството. Не се плашете от промяната. Ще успеете да се приспособите към новите си задължения.  Всичко това подготвя почвата за вашето издигане в следващите периоди.
    Финансов хороскоп за зодия Козирог за месец септември 2016 година
    Очертава се добър допълнителен доход. Голяма е вероятността част от представителите на зодия Козирог да си позволят скъпа покупка, за която са мечтали от дълго време.  
    Здравен хороскоп за зодия Козирог за месец септември 2016 година
    Подходящ месец за провеждане на разтоварващи процедури. Особено ще се отнася до храносмилателната система на организма. Това ще ви помогне да избегнете редица неприятности за в бъдеще.
    В края на месеца се появява вероятност за появата на кратко леко неразположение.  Вероятно от вирусен характер.