Месечен хороскоп за септември 2016 г, за зодия Скорпион
  Месечен хороскоп за септември 2016 г, за зодия Скорпион 

      През септември 2016 година, много от представителите на зодия Скорпион ще станат мечтатели и често ще витаят в облаците. Да, понякога бягството за кратко от реалността и потъването в морето на фантазиите е успокояващо и полезно, но е и в този момент за вас. Така може да изпуснете момента за справяне с настоящите въпроси, за които момента е подходящ. А решаването им няма как да се случи без ваше участие. Естествено вярата в безоблачното бъдеще е приятна, но бягството от настоящето, колкото е да е неприятно трябва да е за малко. 
    В този период от време, вашата позиция може да влиза в противоречие с мнението на близките и околните, които могат да бъдат категорично несъгласни с вас. Да се вслушвате в съветите не следва точно сега. Просто се доверете на интуицията си и живейте, както смятате за добре.
    Любовен хороскоп за зодия Скорпион за месец септември 2016 година
    За тези представители на зодия скорпион, пребиваващи  в дълготрайна връзка или брак, да подходят малко по-пасивно в действията си. Понякога е полезно и приятно да помълчите заедно.  Вашата активност понякога изморява насрещната страна. Не реагирайте прекалено бурно на всяка ситуация, обяснявате вашата позиция по възможност спокойно. Виковете и нервите само изострят и разстройват.
    А за тези от вас, желаещи да са не така самотни, се препоръчва да си изменят и маниера на поведение. Вашата прекомерна язвителност, която често проявявате, биха отблъснали човека имащ интерес към вас. Едно по-скромно поведение, колкото и да не вярвате би се харесало по-вече.