Месечен хороскоп за септември 2016 г, за зодия Лъв
   Месечен хороскоп за септември 2016 г, за зодия Лъв

        Представителите на зодия Лъв по възможност да опитат външният вид да не отразява вътрешното им състояние, когато се чувстват неуверени в дадена ситуация. Аспектите на планетите показват някакво колебание, за което околните няма нужда да разбират. Изглеждайте твърди и силни, както обикновено. При необходимост, ще можете да разчитате за помощ на близки и роднини. 
        Наблюдава се вероятност за промяна към по-добро в живота ви и решаване на проблеми, които дълго време не са ви давали възможност да се отпуснете истински.
    Любовен хороскоп за зодия Лъв за месец септември 2016 година
    За тези от вас, дошъл им до гуша статуса  „без връзка “ , е нужно особено бързо да реагират, на всичко което се случва в любовен план, бързо да схващат намеците от насрещната страна. Но трябва да се внимава и да не пришпорвайте събитията. Не трябва да мислите прекалено много дали дадена постъпка е била правилна или не. Едва ли ще сте в състояние да извършите обективен анализ на ситуацията.
    А за представителите на зодия в Лъв, пребиваващи във сериозна връзка или брак, планетите обещават достатъчно спокоен месец, през който вие и вашата половинка ще се занимавате с обичайните си дейности и вероятно ще имате дълго посещение от роднини.
    Хороскоп работа, кариера за зодия Лъв за месец септември 2016 година
    В службата не очаквайте потупване по рамото от началството. Събитията се развиват така, че нужно бързо да реагирате, да бъдете активни и настойчиви.
    Определете своите професионални цели. Отделете важното от второстепенното и се съсредоточете над задачите една по-една, защото силите не са безкрайни.
    Финансов хороскоп, пари за зодия Лъв за месец септември 2016 година
    Финансовата ситуация ще бъде нееднозначна. Някой от вас мислят да направят скъпа покупка. Но тя ще ви се стори не толкова нужна и полезна, както ви се е струвало досега, а и това би нарушило сериозно бюджета. Особено във втората половина на месеца се наблюдава някакво колебание в размера на очакваните месечни приходи.  
    Здравен хороскоп за месец септември 2016 година за зодия Лъв
    Не се виждат в хороскопа сериозни проблеми в здравословен план. Бъдете нащрек с променливото време. Обръщайте внимание и на незначителните симптоми, като лошото самочувствие например. За всичко си има причина и колкото по-навреме реагирате, толкова по-малки главоболия ще имате занапред.