Месечен хороскоп за септември 2016 г, за зодия Рак
       Месечен хороскоп за септември 2016 г, за зодия Рак 

      Възможно е, вече предишните схеми и модели на поведение, с които сте свикнали да действате и реагирате в дадена ситуация успешно от дълго време да са се променили и да срещате неразбиране в околните. Но не трябва да се опитвате да изменяте нещо в себе си. Поведението на всеки човек в много жизнени ситуации се променя с времето, а вашето ще се  изменя към добро. 
        А както показват звездите, за тези промени сте готови на подсъзнателно ниво, въпреки че е възможно още да не сте го осъзнали. Сега е най-подходящият период да промените това, което не ви харесва във вашия живот, или да направите това което винаги сте искали, но не ви е достигал кураж по ред причини – обективни и субективни. Точно сега съдбата отваря широко вратата на късмета пред вас. Просто е нужно да прекрачите прага.
    Не се бойте да си помечтавате от време на време. Полетът в облаците понякога е полезен. С помощта на фантазиите можете да се разтоварите и абстрахирате от неприятните неща, а също така това ще ви помогне да формулирате своите желания и  да нарисувате бъдещите си цели. Така че, мечтайте и мислете за бъдещето.
    Любовен хороскоп за зодия Рак за месец септември 2016 година
    Чудесен период в любовта за тези от вас, намерили вече  своята половинка и решили да се уединят и прекарат повече време заедно. Ще настъпи още по голямо сближаване и духовно сливане, всички конфликти и трудности възникващи до този момент ще изчезват един по един.
    Забелязва се възможност за нова интересна връзка, за останалите представители на зодия Рак. Вероятно и двамата ще имате интерес един към друг, но никой няма да се реши на първата стъпка. Не се колебайте – може би сте срещнали голямата си любов.
    Хороскоп работа – кариера за зодия Рак, за месец септември 2016 година
    В професионален план, месец септември за зодия Рак се очертава като много благоприятен период. Това се отнася за много аспекти, като кариерен ръст, възнаграждение и допълнително заплащане.
    Разположението на планетите подсказва множество възможности за професионална реализация.
    Финансов хороскоп, пари, за зодия Рак, за месец септември 2016 година
    Финансовото ви състояние през съответния период само може да ви радва и успокоява. В сравнение с предишните месеци приходите ви ще се увеличават.
    Ако вече сте събрали пари за скъпа покупка – то сега е времето за нея. Периода гарантира правилен избор и дълготрайна експлоатация. 
        Здравен хороскоп за месец септември 2016 година за зодия Рак
    Ако си имате някакво хронично заболяване, а традиционните методи на лечение не дават резултат, сега е времето да смените тактиката. Септември е подходящ да опитате нещо ново в тази насока. Вероятността от положителни, макар и от не бързи резултати е голяма.
    Периода не показва някакви усложнения от здравословен характер.