Месечен хороскоп за септември 2016 г, за зодия Телец
       Месечен хороскоп за зодия Телец за месец септември 2016 година

     В този период от време представителите на зодия Телец ще се убедят в твърдението,  че не винаги новото е по-добро от старото.  Възможно е по-рано да сте се отказали с охота от това или онова  и да сте въздъхнали с облекчение, така все една напускате фитнес-залата. 
   Но точно през месец септември 2016 година ще установите, че така живота ви е станал по-сив и скучен. В общият случай това може да се отнася за хора или мероприятия, от които сте се отказали, но не бива да тъжите за това. Просто си направете правилните изводи от съответната ситуация. Но все пак да върнете, това което сте загубили и да премахнете последствията от това до голяма степен е възможно. Не и без съответните усилия разбира се.
     Любовен хороскоп за зодия Телец за 2016 година
 Що се отнася за любовта, за тези от вас пребиваващи във връзка всичко ще бъде наред. Сериозни неприятности, които могат да застрашат отношенията ви ще има, но не и този месец. Но това е разбира се, ако самите вие не действате съзнателно в обратната посока. Към средата и краят на септември ще се появи у вас желание за доизясняване на отношенията. Ще искате да обсъдите с благоверния, каква е неговата роля във връзката ви. Може би за двама ви е по-добре да отложите във времето този разговор. Все пак още е лято.
    А за самотните можем да кажем, да не пропускат краят на романтичния сезон и да оставят предразсъдъците.
    Хороскоп работа и кариера за зодия Телец за месец септември 2016 година
 Що се отнася за работата в този период, важи девизът „Бавно, но славно“. Не се препоръчва да се въвличате в спорове с началството. Един вероятен конфликт би предизвикал сериозни последствия, което би трябвало да избегнете, ако държите на  службата си. Дори да сте убеден в своята правота, не бива да убеждавате околните в това. Понякога не е нужно да отваряте очите на тези, които нямата желание за това.