Месечен хороскоп за септември 2016 г, за зодия Овен
       Месечен хороскоп за септември 2016 г, за зодия Овен

    Септември 2016 година, както показват планетите, се предоставя голям шанс на представителите на зодия Овен. Но зелената светлина ще е за тези от вас, които са смели и няма да се боят да поемат известен риск. Така че, упорството и увереността в собствените сили, които притежавате в този момент ще са ви от нужда.
   Но трябва да се запасите с търпение. Освен това, за да вървите напред и да насочите живота си към по-добро, ще е нужно да се борите не само със себе но и с другите. Ще е нужно да отстоявате позициите си и то главно пред близките си хора. Каквото и да става, съобразявайте се първо със своите  цели и идеи.  Ако смятате, че дадено решение е правилно, то вярвайте в това и тактично го обосновете.
    Любовен хороскоп за зодия Овен за месец септември за 2016 година
    През септември се открива възможност за ново запознанство с представител на противоположния пол.  Но никой не може да предскаже как ще се развие то. Ако се задълбочи във връзка, вероятно скоро ще започнете да забелязвате някои недостатъци, които няма да са ви по сърце. Или ще забележите, че притежава качества, заради която е завършила предишна ваша връзка. Но разбира се, няма какво да си разваляте настроението. Настройте се оптимистично. Проявете търпение. Просто така е в любовта.
    Настъпва благоприятен период, за тези от вас пребиваващи във вече изградена връзка. За да бъде всичко безпроблемно, не обръщайте внимание на социалната среда. Хората винаги са говори и ще говорят. Не им обръщайте внимание. Важното е всичко между вас и половинката ви да е наред.
    Хороскоп работа, кариера за зодия Овен за месец септември 2016 година
    Що се отнася в професионалната сфера, през септември зодия Овен ще наберат скорост. Към края на месеца ще бъдете на върха на успеха. Всичко, което сте замислили ще се реализира, а възникващите проблеми ще ги решавате изключително лесно и бързо.
    Вероятно ще предизвикате известна завист заради вашата находчивост, предприемчивост и изобретателност. Възможност за израстване в кариерата или поставянето на основата за реализиране на тази цел в бъдеще. Не показвайте голяма самоувереност, това може да не се понрави на ръководството.
    Финансов хороскоп за зодия Овен за месец септември за 2016 година
    Финансовата ситуация, може само да ви радва. Възможност за премия или неочаквано възнаграждение. Бъдете внимателни къде слагате подписа си. Вероятност да станете жертва на недоброжелатели.
    Здравен хороскоп зодия Овен, за месец август 2016 година
    По хороскоп сте предразположени към кожни проблеми. Но най-вероятно няма да има нищо сериозно.
    Може да имате проблеми с излишното тегло. Няколко килца могат да решат да се заселят на стройната ви фигура, ако избягвате движението.