Дневен хороскоп за петък: Щастливи мигове за Овен, важна промяна в живота на Козирог
Везни
Днес съвестното отношение към изпълнението на текущите задължения на работното място ще ви помогне да се справите и с редица нови непланирани отговорности. Преценявайте действията си и думите, които отправяте към интимната си половинка, защото рискувате без да искате да нараните неговите/нейните чувства.

Скорпион
Днес внимавайте, когато давате обещания на делови партньор, клиент или началник, тъй като ще се наложи да разрешавате редица проблеми в непредвидени ситуации. Доверете се на опита, който сте натрупали през годините: той ще бъде от полза за вас.

Стрелец
Днес възможностите ви ще се разширят неколкократно, ако вършите работата си внимателно и с желание. Не допускайте грешки поради невнимание, тъй като след известно време те може да ви костват много. В материалната сфера ще копнеете за промяна, благодарение на която приходите ви ще се увеличат.

Козирог
Днес се стремете да прецените плюсовете и минусите на ситуация, в която попадате, за да знаете по какъв начин да действате. Организирайте как да осъществите предстояща промяна в живота си, за да гарантирате успеха на предприетите от вас ходове. Избягвайте материалното разточителство!

Водолей
Днес съчетайте изпълнението на текущите си делови ангажименти с необходимостта да разрешите и някои въпроси от лично естество. Постарайте се да си изградите правилна нагласа, с което ще подобрите значително положението си на работното място.

Риби
Днес следвайте стриктна организация на работа, за да се справите в сроковете, определени ви от страна на началник, клиент или делови партньор. В случай че се наложи да вместите в програмата си и някои служебни срещи, то обезателно се постарайте да приключите със задачите си в рамките на работното време.