Месечен хороскоп за август 2016 г, за зодия Риби
  Месечен хороскоп за август 2016 г, за зодия Риби    

      През този период от време, представителите на зодия Риби ще бъдат по-склонни да се съгласяват с неща, които категорично са отхвърляли по-рано.  Например някой от вас, са се заричали, че скъсват с общуването с даден човек,  а сега ще го правят.  Затова въобще не споменавайте за своите планове пред околните. Говорете само за това, за което сте уверени, че ще направите със сигурност.
     Не се препоръчва през месец август 2016 година да се обвързвате с дългосрочни проекти в широкия смисъл на определението. Стремете се да не давате обещания, които не можете да изпълните.  Но пък всичко малки цели ще бъдат изпълнени.
     Любовен хороскоп за месец август 2016 година за зодия Риби

     И в любовта не се препоръчва на зодия Риби да правят планове и да гледат много напред. Ако всичко е наред във връзката ви, наслаждавайте се на мига. Не мислете постоянно за бъдещето. Така може да пропуснете прекрасни моменти. Ако връзката ви е утвърдена, добре е да си имате и спазвате  свои традиции. Като романтична вечер или разходка. Това ще ви зарежда с любов и привързаност към половинката ви, правейки приятелството ви здраво и продължително.
     Хороскоп работа, кариера за зодия Риби за месец август 2016 година.
     Нищо по-различно от рутинните занимания не се очаква на работното място за зодия Риби.     Просто вършете, това което се изисква от вас и пестете сили. В близко бъдеще може да са ви необходими.
     Използвайте всяка възможност за професионално усъвършенстване. Новите знания само ще са ви от полза и ще направите добро впечатление на ръководството.
     Препоръчва се да определите приоритетите си. Помислете над бъдещето си. Ако сте замислили смяна на работата си или сферата си на дейност, то периода е обещаващ. Вероятността, че направените промени сега, ще донесат очаквания резултата и ще изменят живота ви към по-добро е голяма.Решете какво искате да промените и действайте.