Месечен хороскоп за август 2016 г, за зодия Водолей
    Месечен хороскоп за август 2016 г, за зодия Водолей

        Август 2016 година, за зодия Водолей ще бъде преди всичко един спокоен месец.  Не са предвидени сериозни промени във вашия живот.  Всичко, което  ще се случва сега, ще бъде очаквано и няма да ви изненадва.
    Възможно е в живота ви да се появят „хора от миналото“.  Например това могат да бъдат стари познати, което ще се отрази добре на самочувствието и настроението ви за дълго време. Изобщо, това е период за връщане към приятните спомени и изживявания по един или друг начин.   
     Любовен хороскоп за зодия Водолей за месец август 2016 година
      През август 2016 година, на представителите на зодия Водолей се препоръчва в любовен план особено да внимават за своите думи.  Всичко, което кажете може да се използва срещу вас в последващ етап от връзката ви.  Бъдете по-сдържани, за да не съжалявате. Така например не стои на дневен ред да разказвате  за ваши стари авантюри. Това не толкова ще окаже влияние на половинката ви, колкото на вас и ще ви даде повод за сравнения, които могат да ви накарат да съжалявате до определена степен за настоящия ви избор.
      Хороскоп работа кариера, за зодия Водолей за месец август 2016 година
   В професионален план,  ще се окажете в епицентъра на събитията.  Ще имате усещането, че  кръгът около вас се затяга все повече и повече.  И на практика  на работното място ставате наистина незаменими. Всеки ще се съветва с вас, без вашето участие няма да се разреши нито един въпрос.  Голяма вероятност за развитие в кариерата.
   Но, препоръчва се на представителите на зодия Водолей да обърнат внимание на своя професионален статус. В смисъл да правят само това, което влиза в преките им задължения.   Ако заемате ръководен пост, не превишавайте правомощията си, но и не се притеснявайте да покажете твърдост на характера си.
   Финансов хороскоп за зодия Водолей за месец август 2016 година
    Във финансов план при Водолей, всичко обещава да се случва благоприятно. Доходите са стабилни, а и възможност за допълнителна работа и приходи.
Дори и ако ви се струва, че постъпленията ви сега са незначителни, те ще са основата за едно бъдещо развитие нагоре. Това ще се отрази много добре на вашето самочувствие.
  Здравен хороскоп за зодия Водолей за месец август 2016
   Ако се сблъскате с някакви проблеми, то отдайте предпочитание към изпитани методи на лечение. В този период, експериментите със здравето са излишни. Като цяло в хороскопът на зодия Водолей няма здравословни проблеми.