Месечен хороскоп за август 2016 г, за зодия Козирог
  Месечен хороскоп за август 2016 г, за зодия Козирог

        Най-вероятно, представителите на зодия Козирог,  през месец август 2016 година,  ще се нагърбят с повече задължения, от колкото могат да понесат.  А и дори  да са по възможностите ви, ще изцедят всички останали сили у вас.  И резултатът от всичко това,  няма да бъде очаквания за вас, което може леко да ви разочарова.  За да не се случи това, не се нагърбвайте със всички неща на света.  Правете само това, което е необходимо.  И без това, вашата отдаденост никой няма да я оцени.
    Това е период, през който много въпроси, могат да бъдат решени чрез нестандартни решения.  Не обръщате внимание на мнението на околните.  Вероятно до вас ще достигне неправдоподобна и откъслечна информация, която само ще ви затормози излишно.
     Любовен хороскоп за месец август 2016 година за зодия Козирог
   Август, 2016 година за представителите на зодия Козирог ще е изпълнен с много страст. Ако сте в отпуск е възможно кратко романтично приключение.  Не е лесно да се определи дали ще има някакво развитие,  но незабравимите емоции са гарантирани.
    Вероятно много от вас ще бъдат непостоянни и неуверени в предпочитанията и  желанията си. Правете това, което ви харесва и бъдете по-смели в действията си.  В противен случай бихте пропуснали наистина интересна възможност.