Месечен хороскоп за август 2016 г, за зодия Везни
   Месечен хороскоп за август 2016 г, за зодия Везни

        Много от представителите на зодия Везни през август 2016 ще бъдат достатъчно безотговорни. Досега сте проявявали определена загриженост към дадена ситуация или човек, но сега ще действате точно на обратно. Опитайте да намерите златната среда. Не бива да се прехвърляте всички задължения на другите, дори и да са ви страшно близки.
    Част от гореспоменатото при някой ще се дължи на това, че рязко сте променили сферата си на дейност. И сега осъзнавате, че преди ви е било по-комфортно и желаете да се върнете към предишния си начин на живот. Но вероятно това е невъзможно. Затова, ако искате да внесете някаква свежест в ежедневието, първо помислете: дали на новото място, работа или дейност ще ви бъде ли по добре и каква е перспективата за развитие. Ако въпросите са повече от отговорите, по добре оставете промяната за по-късен етап.
  Любовен хороскоп за зодия Везни за месец август 2016 година
 Любовният живот при Везни се очертава, като доста успешен. Разбира се, до голяма степен всичко ще зависи от вас. Забравете за скромността. Споделяйте със своя избраник какво ви харесва и какво не. Отстоявайте позицията си. Сега това е полезно.
    Ако връзката ви се задълбочи, погледнете по-отговорно. Възможно е вашият партньор да притежава качества, които не одобрявате. Ако откриете такива недостатъци и се появи колебание у вас, замислете се дали има смисъл  да продължавате.