Месечен хороскоп за август 2016 г, за зодия Дева
    Месечен хороскоп за август 2016 г, за зодия Дева

       Представителите на зодия Дева, през август 2016 година  могат да станат прекалено подозрителни и да провокират неприятни ситуации около себе си,  които при една по различна линия на поведение не биха се случили.  За да избегнете всичко това, се опитайте да бъдете по спокойни и сдържани.  Не се изнервяйте напразно.
    Има вероятност през този период да загубите своето душевно спокойствие. Ако се чувствате напрегнати и безпричинно неспокойни, не се притеснявайте да споделите своите проблеми и страхове с близки и приятели. Споделянето на проблема е част от решението му.
       Любовен хороскоп за 2016 година  за месец август за зодия Дева
  Представителите на този знак от Зодиака, през този период ги очаква преди всичко активен романтичен живот.  Дори и ако не проявите инициатива, скоро така или ще бъдете въвлечени във връзка, а някой от вас и в любовен триъгълник.
  През август ще изглеждате особено привлекателни в очите на противоположния пол.  Дори ще изглеждате в много по-добра светлина,  отколкото сте в действителност.  Дори и  негативните ви черти, ще се възприемат положително.
    Хороскоп работа, кариера зодия дева за 2016 година
       Като цяло в професионален план, периодът се очертава като доста благоприятен.  Вашата трудова дейност ще се отрази положително на настроението на околните ви.  При подписването на каквото и да е договори, добре обсъждайте всички условия за да избегнете неприятни моменти.
    Месецът предразполага, не към единична работа, а към сътрудничество.  Вероятно, новите хора с които работите, ще подскажат свежи идеи.
   Финансов хороскоп за зодия Дева за месец август 2016 а година
Финансовото положение  обещава да бъде благоприятно.  Вероятност от допълнително възнаграждение.  Месецът е благоприятен за скъпи покупки.  Ако сте ги планирали отпреди, но не сте се решавали на тях по някаква причина, то сега разположението на планетите е благосклонно.
   Здравен хороскоп за зодия Дева за месец август 2016 година
   На представителите на споменатата зодия се препоръчва да бъдат особено внимателни към своя организъм.  Не е време за тежки диети.  Бихте си нанесли повече вреда отколкото полза на тялото.  При всички положения и спорта ще бъде много полезен.  При възможност не пренебрегвайте физическите натоварвания.