Месечен хороскоп за август 2016 г, за зодия Лъв
   Месечен хороскоп за август 2016 г, за зодия Лъв

       Препоръчва се през месец август 2016, представителите на зодия Лъв да изберат определена тактика на поведение и да се придържат към нея постоянно.  В противен случай ще изглеждате отстрани, като човек с изменчив и непостоянен характер.  Така тези, които не ви познават добре, ще си изградят негативно и несправедливо отношение към вас.
    Препоръчва се да довършва започнатото докрай.  Запомнете, че без трудолюбие и целеустременост в този свят нищо не може да се постигне.
    Любовен хороскоп за зодия Лъв за месец август 2016 година
    Вероятно тези от вас, които обичат страстите и романтиката през този период няма да бъдат съвсем удовлетворени.  Но не предявявате своите претенции към партньора си твърде остро.   Въвеждайте  го във своя свят стъпка по стъпка. Направете мил жест, приятна изненада и така ще се появи светлина във отношенията ви.
    За представителите на конкретният знак от зодиака, които вече се намират в  установена връзка, а възможно и в брак  им предстои да вземат важно решение.  Във всички случаи то ще бъде с положителна емоция и  ще промени живота ви към по-добро.
       Хороскоп работа, кариера за месец август 2016 за зодия Лъв
Не се препоръчва представителите на зодия Лъв да планират с подробности действията си. Периодът е такъв, че неминуемо ще има разминаване с действителните резултати. По възможност, просто си набелязвайте главните дейности и задачи, нo не разчертавайте всичко детайлно, дори ако сте привикнали към този начин на работа. Планирайте приблизително. Скоро ще се изненадате, как този подход води след себе си нелоши резултати.