Месечен хороскоп за март 2018 г, за зодия Козирог
Финансов и кариерен хороскоп за март 2018 година за Козирог

В началото на пролетта Козирозите могат да се включат в проект, с далечни перспективи, които изглеждат доста призрачни. Въпреки всичко, Козирозите, без да обръщат внимание на нищо, ще повярват, че всичко е напълно реално и ще се втурнат напред.

Според предсказанията на хороскопа за март, работата, която се явява основен източник на доходи, през този месец вие вероятно ще я изпълнявате небрежно или изобщо ще я захвърлите.

Във връзка с това, не трябва да се учудвате, че в края на месеца вашето положение в службата ще бъде доста неустойчиво, а част от клиентите просто ще се откажат от вашите услуги. 

Въпроси, имащи отношение към недвижимите имоти, няма да занимават в този период Козирозите. Дори продажбата или покупката на недвижимост все пак се състои, цената за ще се окаже не най-добрата.

Затова е добре да не се занимавате с решаване на такива въпроси. Ръстът на доходите ви ще се случва основно от случайни заработки, подаръци, дребни поръчки. Освен това, вие ще започнете по-малко да харчите.

Хороскоп на здравето за март 2018 година за Козирог

Ако при Козирозите не всичко е на ред със задстомашната жлеза, то през март тя може да повлияе негативно процесът на храносмилане. През този месец представителите на знака Козирог няма да се чувстват добре, затова  ще се наложи да приемат лекарства.

От друга страна, приеманите лекарства ще се отлагат в организма и определено ще влияят върху него негативно, като например ще прогресират развитието на хроничните заболявания. Добре е през този месец изобщо да не боледувате!