Месечен хороскоп за август 2016 г, за зодия Телец
   Месечен хороскоп за август 2016 г, за зодия Телец

   Представителите на зодия Телец през август 2016 година,  ще бъдат рядко гъвкави и  с лекота ще се справят с различните  проблеми,  без да обръщат внимание на малките неща,  което като  правилно е  типично за тях. Ще бъдете много по-безгрижни, което ще направи ежедневието ви много по-приятно.  То ще се изпълни с ярки цветове. Това може да се дължи и от вероятната среща с човек от миналото, което ще ви зареди с добро настроение и позитивизъм за дълго време.
   Ще бъдете приятно изненадани от отсъствието на обичайните прегради пред вас. Много нови врат и ще се отворят пред вас, ще прогледнете за нови перспективи и възможности. Ще имате усещането, че късметът е с вас.
    Любовен хороскоп за зодия Телец за месец август 2016 година
  Астролозите препоръчват в този период да бъде по-настоятелни и  да не проявявате, своята забележителна скромност.  Разбира се „скромността краси човека“, но не забравяйте, че всичко трябва да е с мярка.  Понякога известна настойчивост и  дори дързост могат да бъдат уместни.
  За тези Телец, без връзка в момента и имащи някаква идея за човек, който им е по сърце, нека направят първата крачка. Разположението на планетите предвещава оптимизъм в тази насока.
  За тези намиращи се в брак или в продължителна връзка,  се препоръчва да проявите своята позиция по-силно относно важните за вас неща.  Не е необходимо да се съгласявате винаги, ако дадено решение не ви устройва.