Месечен хороскоп за август 2016 г, за зодия Овен
 Месечен хороскоп за август 2016 г, за зодия Овен

     Август 2016 година за представителите на този знак от зодиака, ще бъде преди всички проход към съзиданието. Ще ви се иска да погледнете и помислите по-подробно върху това което ви се случва и какво може да промените за в бъдеще.
     Но промените няма да стават толкова бързо, колкото бихте искали. Това донякъде може да ви разочарова и дори разстрои и да почувствате загуба на интерес към нещата от живота, които досега са били първостепенни за вас. Ако това се случи, обърнете ситуацията във ваша полза. Направете всичко възможно да изпълните живота си с топлота и доброта и направете всекидневието си по-уютно. За това ще са нужни да положите не малко усилия. Но също така не забравяйте за своите непосредствени задължения, които са нужни да изпълнявате, независимо от желанието ви и да запазвате равновесието в живота.
     Планетите не препоръчват в този период да доказвате нещо на някого. Много хора няма да са съгласни с това, което вършите. Правете това, което смятате за добре за вас и своите близки.
     Любовен хороскоп за зодия Овен, за месец август 2016 година
    В този период представителите на зодия Овен, ще бъдат по-скоро загрижени за разрешаването на своите битови проблеми, отколкото настроение за започване на романтична връзка. Вероятно вашият ум ще бъде зает със това, къде да преместете хладилника или кога да направите поредния ремонт…
    Дори да излезете в отпуск, ще бъде малко вероятно за ново романтично запознанство, едва ли ще намерите човек достоен за вашето ниво. Това ще бъде продиктувано не е толкова от липса на качества у някой човек, а по-скоро от завишените ви изисквания.
    А тези от вас които се намират във вече изградена връзка е възможно леко усложняване на взаимоотношенията.