Месечен хороскоп за юли 2017 г, за зодия Близнаци
Месечен хороскоп за юли 2017 г, за зодия Близнаци

        Представителите на зодия Близнаци, през месец юли 2017, не се препоръчва да бъдат прекалено подозрителни и недоверчиви.  Човекът, който смятате, че прави нещо против вас, едва ли го интересува вашето съществувание.  Не подозирайте всеки без видима за това причина.  Не е нужно да си си измисляте несъществуващи проблеми, които да се опитвате да изживявате.
   Що се отнася до близкото обкръжение на зодия Близнаци хората в това време  ще бъдат  настроени положително и благосклонно, както впрочем са били винаги повечето от тях.  Така че ако имате нужда от подкрепа –  приятели или роднини ще ви обърнат внимание дори и в най-сложната ситуация.  Обобщено може да се каже, че юли 2017 година,  обещава да бъде за Близнаци благоприятен период.
   Любовен хороскоп за зодия Близнаци за месец юли 2017 година
   Този период е прекрасно време за тези от представителите на конкретния знак  без връзка в момента –  очаква ги ново запознанство от представител на противоположния пол, което  може да прерасне в продължителна връзка и по принцип положително да се отрази на вашия живот и духовно състояние.
   Между другото, залогът за успех –  в момента преди всичко не са страстите и бурните емоции,  а доверието и обратната връзка между двама ви.  Намеците няма да вършат работа, необходимо е говорите за чувствата си директно.
    За тези от вас, намиращи се в продължителна връзка се наблюдава стабилизиране в отношенията.
     Хороскоп работа и кариера за зодия Близнаци, за месец юли 2017-та година
      В това отношение, при зодия Близнаци, преди всичко се наблюдава развитие.  Повод за това може да бъдат, вашите успехи и постижения както и провалите на останалите, което ще работи за вас.  Но не бива да чувствате вина това, разбира се.  Възползвайте се от ситуацията, бъдете внимателни не отивайте твърде на далеч.  Да се конкурирате с колеги през този период в работата е крайно нежелателно.
    Финансов хороскоп, пари за зодия Близнаци за месец юли 2017та година
     Финансовата ситуация през този период  се очертава като оптимистична.  Стабилност на доходите.  Също така вероятност от нови приходи, които не сте очаквали.  Възможно е да получите и няколко подаръка от  близки и приятели,  които едва ли ще бъдат уместни и необходими, а някои от тях абсолютно безполезни.
    Здравен хороскоп за зодия Близнаци за месец юли 2017 година
     В здравословно отношение при представители на конкретната зодия, всичко ще бъде наред.  Но все пак се очертава посещение в болница или друго подобно учреждение, вероятно за да придружите  приятел или роднина.
     По хороскоп слабото място през месеца ще бъде стомахът, така че,  ако сте имали проблеми  досега с него бъдете внимателни.