Месечен хороскоп за юли 2017 г, за зодия Риби
Месечен хороскоп за юли 2017 г, за зодия Риби

      Юли 2017 година, преди всичко за представителите на този знак от зодиака, ще е рядко спокоен и прекалено пасивен месец.  Може би ще ви се  поиска да раздвижите нещата,  да се захванете с нещо различно, дори екстремно (става въпрос за спорт),  но едва ли ще ви се отдаде такъв случай.  Не се притеснявайте.  Събирайте сили, следващия период ще ви даде възможност за това.  Тогава ще ви предостави възможност за активен начин на живот,  когато няма да имате време дори да се уморявате.  Но всичко с времето си.
   Юли 2017 година, се явява благоприятен период за творческите натури.  Отделете време на своето усъвършенстване.  В резултат ще получите, поне морално удовлетворение.
   Любовен хороскоп за зодия Риби за месец юли 2017-та година
    В любовно отношение планетите настоятелно препоръчват през  настоящия период представителите на зодия Риби, да не се отдават напълно на чувствата си, колкото и трудно да изглежда това за тях.  Това се отнася особено за тези представители на конкретната зодия без връзка в момента.  Ако се запознаете с човек който ви допада,  опитайте да си дадете сметка  преди чувствата да са ви овладели напълно, с какво се занимава и какви са му плановете за бъдеще.
    За съжаление, голяма е вероятността, че обекта на вашите симпатии  не строи никакви  планове за разлика от вас и просто се стреми да ви плъзне в общия смисъл.
   Хороскоп работа,кариера за юли 2017-та година за зодия Риби
    Вероятно представителите на зодия Риби през този период ще им се наложи да вършат работа, която няма да е им по душа.  Но ако не искате да изпадате в немилост пред началството, по-добре потърпете.  Нямате нужда точно сега да изпадате в конфликтна ситуация с всичките негативни последствия произтичащи от това.
   Финансов хороскоп, пари за месец юли 2017-та година за зодия Риби
   Материалното положение при представителите на този знак от зодиака през юли 2017 година ще бъде стабилно.  Не се предвиждат нито допълнителни постъпления, нито сериозни финансови лишения по каквито и да е причини.  Ако имате някакви финансови въпроси за разрешаване, направете го през първата половина на месеца.  Така, ако допуснете някаква грешка ще имате време за реакция.
     Здравен хороскоп за зодия Риби, за месец юли 2017-та година
     Едно от слабите места по хороскоп, в здравословно отношение, въпреки топлото време, може да се окаже гърлото със всичките ми последици от това.  Но в общи линии някакви сериозни здравословни отклонения не се очакват.