Месечен хороскоп за юли 2017 г, за зодия Водолей
Месечен хороскоп за юли 2017 г, за зодия Водолей.
      През юли 2017 година, представителите на този знак от зодиака, могат да извършат някои грешки без да подозират за това.  Образно казано, може да чукате от едната страна на вратата без да знаете, че тя се отваря на другата.   За да не затъвате в проблеми,  опитайте балансиран подход за тяхното разрешаване,  разглеждайки различни варианти за това.
    Важно е да се впишете в променливия поток на живота.  Всяка ситуация има свойството да се променя. Днес изглежда по един начин, а утре по абсолютно различен.  Правейки нещо, мислете не само за процеса, а и за крайния резултат.
    През юли 2017 година за Водолей  полезно да смени мястото си, поне за малко.   Забегнете за някъде. Ще се учудите как ще ви се отрази това.
   Любовен хороскоп, за месец юли 2017 година, за зодия Водолей
    В любовен план, представителите на този знак от зодиака,  пребиваващи във връзка в момента  да проявяват известна воля и настоятелност.  Вероятно в предишен период  сте били прекалено податливи и постоянно съгласни с вашия партньор.  Компромисът разбира се, е нещо хубаво, но трябва да бъде двустранен.  По този начин може партньора дори да изгуби интерес към вас.  Помислете над това.  Ако нещо не ви устройва не е нужно постоянно да отстъпвайки, притеснявайки се да не обидите половинката си.  Това е период  за изясняване на отношенията.  Голяма е вероятността, че ще постигнете  равновесие ,което ще устройва и двама ви.
   Хороскоп работа и кариера за зодия Водолей, за месец юли 2017 а година
   В това отношение успех представителите на тази част от зодиака, които не се боят да поемат рискове.  Разбира се, не става въпрос да се втурнете през глава в някоя авантюра, не мислейки за последствията.  Бъдете уверени,  настойчиви и не се съмнявайте в себе си.  Така ще постигнете всичко, което сте намислили.
   Финансов хороскоп, за месец юли 2017-та година за зодия Водолей
   За вземане на финансови решения извършване на скъпи покупки е подходяща втората половина на 2017 година.  През първата половина на периода е не благоприятно да се извършват,  каквито и да било сделки, преговори за увеличаване на заплата и др. тъй като резултата ще ви разочарова.
    Здравен хороскоп за месец юли 2017 година за зодия Водолей
    През този период слабо място за Водолей е костната система,  пазете се от счупвания и други травми.  Бъдете особено внимателни  относно дланите и ръцете си,  внимавайте къде и как стъпвате.  Този съвет изглежда доста банален, но трябва ли да пренебрегваме знаците на съдбата?