Месечен хороскоп за юли 2017 г, за зодия Козирог
Месечен хороскоп за юли 2017 г, за зодия Козирог

     Планетите препоръчват на зодия Козирог, през юли 2017 година да бъдат внимателни  с  различните изненади.  Има се предвид това, че поначало приятни сами по себе си събития, в бъдеще могат да се правят от не най-добрата си страна  и дори да навредят.  Така например, ако ви предложат повишение помислете дали може да  се впишете в необходимия образ и дали  няма да  наруши душевното ви равновесие.  Един съвет – гледайте не само да бъдете на върха, а мислете и за бъдещето.  Разбира се, това е само един пример, ситуацията конкретно във вашия случай може да бъде по-различна.
   Разположението на планетите е такова, че не се препоръчва за представителите на този знак от зодиака да завързват близки приятелски отношения през месеца.  Човек изглеждащ  идеален, порядъчен и така нататък,  в действителност може да има съвсем друга страна.  За това не допускайте малко познати личности, близко до вас.  Общувайте,  но за да не съжалявайте не доверявайте откровени и лични тайни.
     Любовен хороскоп за зодия Козирог за месец юли 2017 година
  Започването на нова връзка или развитието на вече съществуващата може да  повлияе на ясното възприемане на нещата от живота за представителите на зодия Козирог.  Бъдете по-спокойни и по-сдържани.  Също така  бъдете тактични и внимателни в разговорите си.
     Хороскоп работа и кариера за зодия Козирог за месец юли 2017 а година
   В професионално отношение представителите на зодия Козирог е възможно да се сблъскват с трудности,  да имат чувството, че са паднали в застой  и че излизането от тази ситуация е практически невъзможно.  Не се предавайте.  Изчакайте, ще видите варианти които ще ви помогнат  да излезете от всяка затруднено положение.
      Възможно е в този период  да попаднете в конфликт с колега или с няколко човека едновременно,  които няма да бъдат съгласни  с вашето мнение по дадена ситуация.  Ако тази ситуация не ви касае непосредствено – не се намесвайте.  Сега не е време за изясняване на отношения.
    Финансов хороскоп, за месец юли 2017 година, за зодия Козирог
    Финансовото положение в този период обещава да бъде стабилно.  Ако възнамерявате да извършите скъпа покупка, по-добре го направете в началото на месеца.  Хороскопът показва, че по този начин ще спестите значителна сума. Това не означава е ще спестите при самата покупка, а в смисъл че ще инвестирайте в нейното качество за максимална и дълготрайна експлоатация.
   Здравен хороскоп, за месец юли 2017 година, за зодия Козирог
   В здравословно отношение при представителите на зодия Козирог могат да възникнат  проблеми със  храносмилателната система,  особено ако сте имали предишни подобни проблеми.  Всякакви експерименти в областта  на храненето могат да завършат неблагоприятно.  Крайно нежелателни  в този период са и жестоките диети.  Отнасяйте се към своето тяло уважително и внимателно и то ще ви се отблагодари със  висок тонус и добро самочувствие.