Дневен хороскоп за неделя: Стрелец- настроени на романтична вълна! Водолей-стари проблеми
Везни
Днес на много от вас ще им се иска да поставят по-голяма част от личните си ангажименти на заден план, за да се отдадете на по-приятни занимания. Погрижете се за укрепване на здравословното си състояние.

Скорпион
Днес се пазете да не се товарите с твърде много ангажименти, дори дори и да са от личен характер. Отделете достатъчно време за пълноценен отдих и за срещи с приятели и близки, които не сте виждали отдавна.

Стрелец
Днес много от вас ще бъдат настроени на романтична вълна, което ще ви помогне да подобрите близостта с интимната си половинка. Опитайте се да внесете повече разнообразие в заниманията, на които обикновено се отдавате в свободните си часове.

Козирог
Днес организирайте свободното си време съобразно личните си желания. Отделете време за любимо занимание или за спорт. Опитайте да прекарате част от времето си на открито.

Водолей
Днес разрешете някои стари проблеми в отношенията си с близък или роднина. Изяснявайте въпросите, като бъдете готови да направите компромис, който ще доведе до разбирателство. В любовта не очаквайте само интимната ви половинка да прави компромиси!

Риби
Днес в личен план се съсредоточете се върху главното, за да ви остане достатъчно свободно време и за отдих. Част от вас ще планират предстоящо пътуване по работа или за удоволствие.