Месечен хороскоп за юли 2017 г, за зодия Лъв
 Месечен хороскоп за юли 2017 г, за зодия Лъв.

           Представителите на зодия Лъв през юли 2017 г., вероятно ще намалят влиянието си от общественото мнение. Всичко произлиза от това, че представителите на този знак на зодиака винаги са мислили себе си за по-специални от останалите. Помислете, че е възможно това поведение да не е много приятно, не само за вашите конкуренти, но и за приятелите, а дори и за близките ви.
    В тях остава впечатлението, че не само не се им доверявате, но и че се отнасяте с презрение към мнението им. Това някой от тях може да ги обиди. Бъдете по-внимателни в общуването и в частност в начина си на изразяване. Мислете преди да кажете нещо. А и дали има смисъл всички да знаят какво мислите.
    Любовен хороскоп за зодия Лъв, за месец юли 2017 година
    Юли 2017 година предвещава за представителите на този знак от зодиака нови любовни открития. Например може да се срещнете с интересен човек и между вас да се зародят романтични отношения, след което нищо вече в живота ви няма да е същото.
    Това запознанство може да се осъществи на място, съвсем неочаквано и нетипично за вас. Дали след като знаете вече това, има шанс да започнете да посещавате нови места и заведения?   
    Хороскоп работа кариера за зодия Лъв, за месец юли 2017 година
    В професионално отношение, хороскопът препоръчва на Лъв, внимателно да обмисля, преди да каже каквото и да е било, защото има вероятност да поемете негативни последствия от прибързани действия и постъпки. Преди да постъпите по някакъв начин първо добре притеглете положителните и негативните страни на въпроса. А ако не сте съвсем уверен, не предприемайте нищо в дадения период. Също така може да разчитате на подкрепата на колеги, които ще ви помогнат да се справите с проблемна ситуация. Не се притеснявайте да поискате съвет, от тези на които имате доверие.
    Финансов хороскоп за зодия Лъв, за месец юли 2017 година
    Ако имате нерешени финансови въпроси и различни проблеми – сега е подходящият период за справянето с тях. Също така може да се обърнете към квалифициран специалист от съответната област. Вероятно ще узнаете за възможности, които ще подобрят материалното ви положение.
    Здравен хороскоп за зодия Лъв, за месец юли 2017 година
    Бъдете предпазливи, ако сте имали досега проблеми със сърдечно-съдовата система. Ако се наложи, обърнете се към лекар. Дори опитайте нов вариант на лечение.
    Като цяло, не се очертават някакви сериозни здравословни проблеми. Пазете се от традиционните вирусни неразположения.