Месечен хороскоп за юли 2017 г, за зодия Телец
 Месечен хороскоп за юли 2017 г, за зодия Телец

        Звездите настоятелно препоръчват на представителите на този зодиакален знак, да се опитат да се разделят през юли 2017 г., със своите страхове и фобии, които спират развитието и не им дават да продължат напред, така бързо и уверено, както биха го правили без тяхното присъствие в живота им.
    Така например страхът от височина е свързан и със притеснението от заемане на висока длъжност и поемане на лична отговорност., а този свързан с невъзможността да се стои в тесни помещения е свързан със страха от обвързване и неуверено поведени и общуване в социален план. Често корените на личните фобии и заблуди се намират там, където не ги очаквате и тяхното изкореняване би изменил смисъла на живота към по-добро.
    Любовен хороскоп за зодия Телец, за месец юли 2017 година
    Разположението на планетите е такова, че не се препоръчва на представителите на зодия Телец да започват сериозна връзка в момента. Въпросът е в това, че тези отношения в момента ще заменят позитивните  и приятни емоции със разочарования и неприятности, а едва ли бихте искали точно това. Разбира се, не пречи да се позабавлявате, но дали ще можете да намерите разумната граница? Задават се на хоризонта дълготрайни трепетни мигове, но не и точно в този момент.
    А за тези представители на зодия Телец, намерили вече своята половинка, ситуациите през месец юли ще им помогнат да преоткрият връзката си, да открият нови неподозирани чувства и емоции.
    Хороскоп работа, кариера, за зодия Телец, за месец юли 2017 година
    В професионален план, юли 2017 година може да се окаже не най-приятният и успешен месец за Телец. Ако се намирате в процес на търсена на работа, няма да сте очаровани от заплащането или от условията на труд. Така ще бъдете изправени пред избора да направите компромис със себе си.
    Финансов хороскоп – пари, за зодия Телец, за месец юли 2017 година
    Възможно е парите леко да недостигат към края на месеца. Не се притеснявайте при възможност да получите помощ от роднина. Предвижда се стабилизиране в средно-срочен период.
    Здравен хороскоп за зодия Телец, за месец юли 2017 година
    Не се очакват здравословни проблеми през месеца, както не сте и предразположени към такива през периода по хороскоп. Някой от вас са решили да опитат нетрадиционно лечение на старо заболяване, което ще окаже обнадеждаващ ефект.