Месечен хороскоп за юни 2017 г, за зодия Дева
Месечен хороскоп за юни 2017 г, за зодия Дева

 През юни на Девите ще се наложи да се подчинят на някаква необходимост и да следват решенията на други хора. Голяма е вероятността да ви накарат да поемете върху себе си допълнителни служебни ангажименти и вие ще бъдете принудени да изпълнявате работа, от която не виждате никакъв смисъл. Постарайте се да направите всичко правилно и да не спорите с началството и тогава през третата десетдневка ситуацията ще се промени във ваша полза.

Освен това , някой от вашето най-близко обкръжение, най-вероятно съществено ще коригира вашите планове за отпуската и за свободното ви време. Не е изключено да ви въвлекат в нещо, което душата ви не харесва, но вие няма да можете да се откажете, тъй като изцяло зависите от този човек или просто не искате да се карате с него.

В началото на месеца може би ви предстои да участвате в преговори, чийто резултат ще се хареса на всички, освен на вас. В средата на юни може да ви зарадва някаква нова забрана. Най-вероятно тя ще ви избави от някакви проблеми от междуличностен характер. В края на месеца вашето положение ще се стабилизира, при това ви очаква и солиден приход.

Дните около 15–16 юни може да са изпълнени с малко повече предизвикателства за вас, но пък са важни, защото ще ви покажат реалността каквато е и ще дадат отправна точка за бъдещите ви планове и действия

Твърде вероятно е така да започне и любовна връзка, но все пак пазете сърцето си.

Много вероятно е да си помислите, че сте намерили перфектната половинка за себе си. Но все пак не бързайте с крайните изводи преди да установите как стоят нещата.

В средата на месеца на някои представители на знака ще бъде предложена по-отговорна, но и по-високо платена длъжност. Очаква ви сериозно нарастване на доходите, което е най-добре да спестите преди да решите окончателно как точно да използвате.

Бъдете внимателни при даването на пари назаем, най-добре избягвайте това, колкото и близък да е човекът. Просто няма да е в неговата воля да ви върне сумата в срока, за който сте се уговорили