Месечен хороскоп за май 2017 г, за зодия Риби
Месечен хороскоп за май 2017 г, за зодия Риби

     Месечен хороскоп за май 2017 г, за зодия Риби
       Месец май, ще бъде идеален за тези представители на зодия Риби, желаещи да запълнят някои свои празнини или овладяване на нови умения и изобщо за собственото си усъвършенстване.
    Внимателно се отнасяйте към предложения в различни сфери на действие. Не се подавайте на уговорки, ако мероприятието, за което иде реч е крайно съмнително. В противен случай може би ще съжалявате, а и това може да навреди на репутацията ви. Така че, бъдете внимателни със вземането на определи решения. Също така не отлагайте важите начинания за  по-късен етап, гледайте да ги отмятате на момента.
    Любовен хороскоп за месец май 2017 г., за зодия Риби
    За тези от вас пребиваващи в продължителна връзка или брак се очертава спокоен месец. Ще бъдете отдадени на половинките си, без излишни авантюри и изненади.
    А за тези от вас, все още търсещи любовта, нека се отърсят от своята скованост и срамежливост и да бъдат просто себе си. В противен случай рискувате да не заинтересувате обекта на вашето внимание и въпреки несъмнената ви външна и вътрешна привлекателност да ви сметне за прекалено скучен човек.
    Професионален хороскоп – работа, карира  за месец май 2017 г., за зодия Риби
    Месец май обещава за Риби да бъде един продуктивен период. Освен това, че вие бързо и безпроблемно ще се справяте със своите непосредствени задължения, то без особени усилия ще се справите и с допълнителни задачи. Вероятно ще бъдете активни и енергични, повече от всякога. Дори кризисните ситуации, които могат да възникнат или необичайните условия на работа, едва ли ще ви повлияят и ще бъдете отново на висота.
    Финансов хороскоп за месец май 2017 г., за зодия Риби
    Може би ще се наложи да почакате за достойно оценяване на усиления ви труд. Но голяма е вероятността скоро да ви компенсират. А през май доходът ви ще бъде стабилен. Сериозни финансови проблеми не се  предвиждат.
    Хороскоп здраве  за месец май 2017 г., за зодия Риби
    Възможно е да почувствате симптоми, на добре познато на вас заболяване. В такъв случай не се занимавайте със самолечение, а потърсете квалифицирана помощ, за да се избавите от него завинаги.
    Някой от вас ще бъдат предразположени към заболявания свързани с кожата.