Месечен хороскоп за май 2017 г, за зодия Водолей
Месечен хороскоп за май 2017 г, за зодия Водолей

    Месечен хороскоп за май 2017 г, за зодия Водолей
          Много ситуации и събития в живота на представителите на зодия Водолей през месец май, ще зависят от самите тях, какво предприемат и кога. Така например, ако знаете как да постъпите правилно и смятате, че сега е времето, действайте на момента и не чакайте, когато възникне остра необходимост за това.
    Звездите съветват в този период по-реалистично да се вглеждате около вас. Така например, ако някой ви е подвеждал многократно, нужно ли е да му се доверявате отново. Гледайте да не се заблуждавайте и трезво да оценявате всяка конкретна ситуация и възможния изход от нея.
    Любовен хороскоп за месец май 2017 г., за зодия Водолей
    Ако във вашата връзка има проблеми и обмисляте сериозно да се разделите със своя партньор, по-добре не го правете точно сега. Той в момента едва ли ще ви разбере  и няма да може да се отървете от него окончателно. По-добре му отровете живота и той ще поиска да направи първата крачка затова.
    А ако се намирате в ситуация, в която чувствате че вашият партньор обмисля да се раздели с вас, а вие не бихте желали това, опитайте да промените решението му, но бавно и постепенно. Печелете време. Използвайте всяка възможност времето заедно да бъде интересно и незабравимо.
    Професионален хороскоп, работа, кариера за месец май 2017 г., за зодия Водолей
    В тази област е възможно да се  сблъскате с известни проблеми, свързани най-вече с това, че не много добре умеете да планирате своето време. Не оставяйте важните начинания за по-късно, особено важните, защото няма да успеете да се справите и в следствие на това ще подведете и себе си и другите.
    Финансов хороскоп за месец май 2017 г., за зодия Водолей
    Финансовото ви положение ще бъде радващо. Голяма вероятност от допълнителни доходи – надбавки, премии или други подобни радости. Ако имате свой бизнес, положителни изменения ще настъпят, ако вземате решенията бързо и не се боите от рискове. Но в границата на разумното разбира се.
    Здравен хороскоп за месец май 2017 г., за зодия Водолей
    Благоприятен период за укрепване на организма след зимния сезон.  Например засилен прием на минерали по начин, който ви е по душа.    Ако сте предразположени към алергии, снабдете се с необходимите медикаменти.
    В общи линии не се очакват сериозни здравословни проблеми.