Месечен хороскоп за май 2017 г, за зодия Козирог
Месечен хороскоп за май 2017 г, за зодия Козирог

    Месечен хороскоп за май 2017 г, за зодия Козирог
        В този период Козирог, преди всичко ще стане по-уверен в себе си и своите възможности. Ще престанете да се съмнявате в правилността на решенията си. Дори и да нараните някой, вие ще знаете, че го правите за доброто на вас и на любимите ви хора.
    Ритъмът на живота ще съвпада с вашия. Дори нещата около вас се развиват с бавни темпове, то това ще ви бъде в полза.
    Любовен хороскоп за месец май 2017 г., за зодия Козирог
    В любовно отношение през май, ще се прояви това, което се е натрупвало в предишните месеци. Така, ако се чувствате добре с вашия партньор, то сега ще бъдете истински щастливи. Всеки ден ще получавате потвърждение за това и ще имате усещането, че всичко е идеално.
    И наобратно – ако сте имали проблеми, разногласия и други неприятни ситуации, през месец май положението ще се нагнети дотолкова, че ще се замислите за раздяла с партньора или за бъдещето на връзката си. Възможно е положението да не е така безнадеждно, както изглежда и да има възможност да се спаси, ако има нещо останало за спасение.
    Професионален хороскоп – работа, кариера за месец май 2017 г., за зодия Козирог
    На работа всичко ще бъде спокойно и нормално. Не се очакват някакви промени или по-скоро самите вие нямате желание за такива.
    Финансов хороскоп за месец май 2017 г., за зодия Козирог
    Разположението на планетите подсказва някакъв допълнителен източник на доходи. Това може да е дори и от основната ви работа. Така че материалното ви положение върви към по-добро. Но ако се случи така, че този повишен доход стане постоянен, ще имате проблеми и завист от своите колеги или конкуренти.
    Здравен хороскоп за месец май 2017 г., за зодия Козирог
    Ако смятате да се обърнете към здравословния начин на живот и да се откажете от някой вредни навици, това разбира се е похвално, но вероятно през този месец няма да имате волята да се преборите със самия себе си. А каквото и да правите в това отношение е нужно да го правите постепенно, за да не стресирате организма си.