Месечен хороскоп за май 2017 г, за зодия Стрелец
Месечен хороскоп за май 2017 г, за зодия Стрелец

    Месечен хороскоп за май 2017 г, за зодия Стрелец
        Скоро всичко в този период за представителите на зодия Стрелец ще бъде свързано по един или друг начин с полученото наследство. Наследство, но не в обществено-приетия смисъл, а в преносния. С други думи, ще вървите по основите, които сте положили в предишните месеци. А за много от вас тези основи ще бъдат доста нестабилни. Но това не трябва да ви притеснява, няма нерешими въпроси. Главното е да бъдете тактични, да се вземете здраво в ръце и ясно, но вежливо да изразите своята позиция пред вашето обкръжение.
    Не се препоръчва отлагането на вземането на някакво решение. Ако отдавна замисляте нещо и инстинктите ви показват, че е време за въплътяване към живот, сега е времето за действие. В противен случай ще съжалявате, че не сте изпълнило своя план.
    Любовен хороскоп за месец май 2017 г, за зодия Стрелец
    В любовен план настъпва най-после така желаното равновесие и спокойствие. А може би сте уморени от толкова многото емоции от миналото.  Разбира се – всекидневните нови емоции и изненади ви помагат да не скучаете. Но понякога е нужно и спокойствие. Сега се чувствате точно така.
    За тези от вас, без връзка в момента, през последната част на месеца предстоят приятни емоции. И то с човек, когото познавате от известно време и не те предполагали че ще откликне на чувствата ви.
    Професионален хороскоп – работа, кариера,  за месец май 2017 г, за зодия Стрелец
    За работещите представители на зодия Стрелец е нужно адекватно да се ориентират в бързо променящите се условия и да бъдат уверени в правилността на своите решения. В резултат на това, ръководството ще ви оцени и ще види нови качества във вас.
    Вероятно, също така ще се сблъскате с неочаквани проблеми и препятствия, но всички те ще се окажат нетолкова сериозни и ще бъде напълно по силите ви да се справите с тях, без да ви са нужни прекалени усилия и време.
    Финансов хороскоп за месец май 2017 г, за зодия Стрелец
     Не се виждат някакви допълнителни източници на доходи. Дори е възможни леко затруднение от финансова гледна точка, но повече клони към стабилност.
     Здравен хороскоп за месец май 2017 г, за зодия Стрелец
    Въпреки топлото време, неочаквано, много от вас може да се сблъскат с простудно заболяване. Все пак обърнете му нужното внимание, за да избегнете неприятни усложнения.
Не се очакват сериозни здравословни проблеми през месец май, за представителите на зодия Стрелец.