Месечен хороскоп за месец май 2017 г, за зодия Скорпион
Месечен хороскоп за месец май 2017 г, за зодия Скорпион

    Месечен хороскоп за месец май 2017 г, за зодия Скорпион
        Вероятно представителите на зодия Скорпион, ще искат да загърбят завинаги много проблеми и неуредици от минал период и ще направят всичко възможно затова. Вероятно това ще се получи. Главното е да вървите напред, без да се обръщате назад, това е в рамките на възможностите ви.
    Но ако въпросните проблеми не са свързани само с вас, но и с други хора около вас, ще трябва да потърсите друг начин за разрешаването им. Така няма да може да ги оставите в миналото, но поне ще ги притъпите с помощта на определени компромиси.
    Любовен хороскоп за месец май, 2017 г., за зодия Скорпион
    В личния живот на Скорпион настъпва период на реализъм. Ще се наложи именно в този период да оставите розовите очила и адекватно да оцените настоящата ситуация. Ако сте имали някакви проблеми във връзката си до този момент, то се очаква обостряне във втората половина на месец май. Сега е момента за изясняване за поставяне на по-здрави основи за бъдещето.
    А за тези от вас без връзка в момента се очаква интересно запознанство с представител на противоположния пол. Не се предвижда развитие в отношенията, но емоциите ще бъдат повече от приятни.
    Професионален хороскоп, работа, кариера за месец май, 2017 г., за зодия Скорпион
    В професионален план е вероятно да възникнат сериозни неприятности, които ще ви притесняват дълго време, ако не вземете мерки за тяхното отстраняване. Ако сте намислили реализирането на нова идея, но ако виждате, че за осъществяването й ще са нужни прекалено много нерви и усилия, по-добре я отложете за по-късно.
    Финансов хороскоп за месец май, 2017 г., за зодия Скорпион
    Ако досега сте имали материални проблеми, в този месец всичко се нарежда. Вашето финансово положение върви към стабилизиране.  Особено сполучлива се очаква според разположението на планетите, втората половина на месеца. Оказвате се на точното място, в точното време. Всичко ще ви се получава без някакви усилия. Ако сте давали пари назаем, има възможност да ви бъдат върнати.
    Здравен хороскоп за месец май, 2017 г., за зодия Скорпион
    В този месец, особено в средата, в хороскопа се виждат предразположение към травми и наранявания.  Затова бъдете с повишено внимание, в съответствие с какво се занимавате. Но като цяло някакви сериозно здравословни проблеми не се очертават.