Месечен хороскоп за месец май 2017 г, за зодия Везни
Месечен хороскоп за месец май 2017 г, за зодия Везни

    Месечен хороскоп за месец май 2017 г, за зодия Везни
        Вероятно представителите на този знак от зодиака, ще се сблъскат през месец май, с не най-приятните и дори болезнени в определен смисъл събития, през които така или иначе, трябва да преминете. Но трябва да се отбележи, че продължителността им при всеки ще е различна. За едни това ще бъде един неприятен ден, а за други не щастлив ще бъде дори целия месец.
    Не забравяйте, че за всичко си има причина и тя е, че нещата трябва да вървят към по-добро и тези временни неудобства, ще ви дадат ценен опит, на базата на който за в бъдеще ще избягвате множество проблеми и ще закали психиката и характера ви.
    Любовен хороскоп за месец май, 2017 г. за зодия Везни
    Личният живот на зодия Везни и в частност – връзката с партньора, се очертава през месец май, като доста бурна. Причините може да са най-различни, а емоциите положителни и не чак толкова. Връзката ви може да бъде изпълнена със приятни изненади и страст, че в резултат да ви сближи още по-вече, или наобратно – да възникват непрестанни спорове и конфликти за изясняване на отношенията.
    Ако при вас се получи вторият вариант, опитайте да се поставите на мястото на другия и да погледнете ситуацията през неговите очи. Ако държите да запазите връзката си, бъдете готов на компромиси и търпение и не зацикляйте на едно място.
    Професионален хороскоп работа, кариера за месец май, 2017 г. за зодия Везни
   В професионално отношение, през май при зодия Везни могат да настъпят известни промени. И дори без да сте били предупредени за това. Но при всички случаи, в края на месеца нищо няма да бъде, както преди. А тези промени и тук може да бъдат, както положителни, така и отрицателни.
    Не се препоръчва смяна на работата в този период, за да не съжалявате за това решение. Особено ако възможността е възникнала спонтанно и не сте имали възможност добре да обмислите всичките „за“ и „против“.
    Финансов хороскоп за месец май, 2017 г. за зодия Везни
    Не се препоръчва да извършвате скъпи покупки с изключение последните дни от месеца, когато най-вероятно изборът ще бъде най-удачен.
     Здравен хороскоп за месец май, 2017 г. за зодия Везни
    Възможно е да срещнете леки проблеми със зрението. Един витаминозен курс ще подобри положението. В общи линии не се очакват сериозни здравословни проблеми.