Месечен хороскоп за месец май 2017 г, за зодия Лъв
Месечен хороскоп за месец май 2017 г, за зодия Лъв

   Месечен хороскоп за месец май 2017 г, за зодия Лъв 
     Вероятно Лъв ще се сблъска в настоящият период с много ситуации, които ще ги поразят. Например така, е възможно да се изненадате или дори да бъдете шокирани от поведението на хората около вас в една или друга ситуация.  Такава реакция могат да предизвикат, както ваши близки приятели или роднини, така и хора с които сте се запознали неотдавна.
    Ако техните постъпки, не ви засягат непосредствено, постарайте се да не им обръщате ненужно внимание.
    Любовен хороскоп за месец май, 2017 г.  за зодия Лъв
    Месец май ще донесе късмет за Лъв в любовта. Връзката, която имате от известно време и досега ви е създавала колебания и поводи за немного щастливи преживявания, сега върви към изглаждане и уравновесяване, което ще се отрази положително на вашето душевно спокойствие.
    Между другото в този период, няма да е лошо да се вслушате по изключение в съветите от страна на приятели и роднини, които се отнасят за връзката ви. Може да чуете ценни съвети, които си заслужава да обмислите. Естествено, не трябва да приемате всичко, което ви се казва, но един страничен поглед на ситуацията не е излишен.
    Във втората половина на май, е възможно интересно запознанство за тези представители на зодия Лъв, без връзка в момента.
    Професионален хороскоп – работа, кариера,  за месец май, 2017 г.  за зодия Лъв
    В професионално отношение, май се очертава, като крайно противоречив месец. Така например, реализирането на предишни проекти биха ви донесли значителни приходи или издигане в кариерата.
    Но това е положителната страна на ситуацията. Има вероятност също така, натоварването да е толкова голямо, че ще бъдете на границата на силите си – физическите и психическите. Но въпреки всичките трудности, благодарение на вашата целеустременост и настойчивост ще излезете победител.
    Финансов хороскоп за месец май, 2017 г.  за зодия Лъв
    Разположението на планетите в хороскопа, обещават да сте усмихнати в края на месеца. Възнаграждението ви ще бъде над очакваното. Възможност за допълнителни доходи.
   Здравен хороскоп за месец май, 2017 г.  за зодия Лъв
    Не се очакват сериозно здравословни проблеми. За тези вас имащи проблеми с черния дроб, е добре да бъдат внимателни и да приложат профилактични действия в това отношение.