Месечен хороскоп за месец май 2017 г, за зодия Рак
Месечен хороскоп за месец май 2017 г, за зодия Рак

     Месечен хороскоп за месец май 2017 г, за зодия Рак
      За представителите на зодия Рак, астролозите препоръчват много внимателно да обмислят всяко свое решение, преди да предприемат  каквото и да е действие. В противен случай е възможно да се окажете в губеща позиция. Това в никакъв случай не означава, че от многото мислене трябва да се отказвате от желанията си, просто внимателно премисляйте своите действия и какви биха последствията от това напред, колкото е възможно и всичко ще бъде наред.
    Придържайте се към своя стил на действие, бъдете тактични и само една единствена крачка ще ви дели от възможността да „полетите“.
    Възможно е събитията във вашия живот, например служебните и личните да се пресекат в една точка и да не си повлияят положително. Затова не пренасяйте вкъщи проблемите от работа и обратно – не позволявайте на личните емоции да ви оказват влияние.
    Любовен хороскоп, за месец май 2017 г., за зодия Рак
    Съществува вероятност от неочаквани приятни изненади. Например вашата половинка да ви направи желан подарък, или ще получите неочакван жест на внимание от друг член от семейството. Или просто вашият партньор най-после ще се съгласи с вашето мнение, къде да прекарате почивката си.
    А ако връзката ви не върви и безвъзвратно сте решили да й сложите кръст, направете го през втората половина на месец май, когато има вероятност всичко да мине емоционално по-леко (поне за вас).
    А за тези от вас, все още търсещи любовта, ще имат радостни и неочаквани емоции. Възможно е да се получи нещо приятно с човек, близостта с който не сте и очаквали и това ще ви хареса.
    Хороскоп работа ( кариера ), за месец май 2017 г, за зодия Рак
    В професионално отношение всичко се развива успешно. Съществува голяма вероятност от развитие в кариерата. Ще ви се наложи да работите в екип. Постарайте се, да не разкривате своите професионални тайни, за да не видите изпълнението на вашите идеи от други.
    Финансов хороскоп, за месец май 2017 г., за зодия Рак
    Финансовото ви състояние ще се измени към по-добро. Вероятност от увеличение на приходите ви или поява на допълнителна, добре заплатена работа. От недостатъчно работа, през месец май, представителите на зодия Рак, няма да имат повод да се оплачат.
    Здравен хороскоп, за месец май 2017 г., за зодия Рак
    Избягвайте дългите пътувания и смяната на климата. В този период от това няма да има полза и точно наобратно – ще доведе до стрес на организма.
    Ако имате хронични проблеми с бъбреците, сега е подходящо време за профилактика.
    Ако сте занемарили физическата активност, нямате си представа, как ще се отрази на самочувствието ви половин час спорт на ден.
    Не се очакват сериозни здравословни проблеми през месец май, за представителите на зодия Рак.