Месечен хороскоп за месец май 2017 г, за зодия Близнаци
Месечен хороскоп за месец май 2017 г, за зодия Близнаци

     Месечен хороскоп за месец май 2017 г, за зодия Близнаци  
    Астролозите съветват представителите на зодия Близнаци в този период да се избавят от външното влияние, което обкръжението и дори най-близките им хора оказват. Ако  направите това, то вероятно месец май ще бъде благоприятен в много направления на живота ви.
    Така вашите, отдавна замислени желания, които досега не сте успявали да въплътите към живот, скоро ще бъдат осъществени и ще ви донесат желания резултат. А резултатът вероятно ще надмине вашите очаквания.
    Любовен хороскоп, за месец май 2017 г., за зодия Близнаци
    Емоциите в това отношение, през месец май,ще бъдат много интересни и наситени. Вероятно част от вас ще почувстват, че са готови за среща с новата си любов и ще направят крачката напред. А това ще бъде познат човек, за който досега не сте и могли да помислите.
    А за тези от вас, пребиваващи във връзка, не защитавайте прекалено яростно своето мнение, защото това ще среща и съответната съпротива. Начините за постигане на определена цел са много. Пуснете своя чар в действие и направете така, вашия партньор да си мисли, че идеята добра и произлязла от него.
    Хороскоп кариера ( работа ), за месец май 2017 г., за зодия Близнаци
    В професионално отношение, месец май за Близнаци, ще бъде преди всичко период, достатъчно спокоен. Вероятността за нова работа, промени в настоящата или повишение е крайно малка. Но като цяло, обстановката на работа ще бъде благоприятна. При възникване на усложнения, не ги оставяйте за по-късно, а решавайте проблемите на момента. В противен случай ще се увеличава тяхната тежест с течение на времето.
    Финансов хороскоп (хороскоп пари), за месец май 2017 г., за зодия Близнаци
    Подходящ период, за заявка за повишаване на заплата. Ако работите, трябва да направите така, че ръководството да знае за вашите очаквания, за по-добро възнаграждение на труда ви. Това е предпоставка за подобряване на материалното ви положение в бъдеще.
    Здравен хороскоп, за месец май 2017 г., за зодия Близнаци
    Не се очакват сериозни здравословни отклонение, но ако имате предишни проблеми с кръвното, бъдете внимателни.  Не се заседявайте и обездвижвайте. Възползвайте се от всяка възможност за движение. Това ще ви бъде само от полза, постарайте се да си наложите активният начин на почивка, ако още не сте го направили.