Месечен хороскоп за април 2018 г, за зодия Козирог
Месечен хороскоп за април 2018 г, за зодия Козирог

    Месечен хороскоп за април 2018 г, за зодия Козирог
          Козирог не трябва да допуска да затъва в собствените си страхове и опасения. Разбира се, излишната настойчивост и самоувереност не винаги водят на добро. Но в този момент, точно те ви липсват.  Бъдете смели, не подценявайте своите сили и възможности.
    Забравете за начина на мислене, че това или онова е невъзможно за вас, ако дори не сте опитали да го осъществите. А ако сте опитали и не се е получило, опитайте отново. Във вас има много заложби и скрит потенциал. Не загърбвайте своя талант.  Този период обещава да бъде преизпълнен с нови емоции и впечатления.
    Любовен  хороскоп за април 2018 г, за зодия Козирог
    Събитията в любовта през този месец, до голяма степен зависят от самите вас.  През това време ще имате особено силно влияние над своя партньор. Той просто не ще успее да устои под натиска на вашата енергия.
    В отношенията на Козирог, с неговите роднини и близки предстоят положителни промени. Ако например досега родителите ви са се отнасяли с вас, като с малки деца и досега не са осъзнавали, че вече сте възрастен, самостоятелен човек, сега ще проумеят това благодарение на вашето поведение.