Месечен хороскоп за април 2018 г, за зодия Стрелец
Месечен хороскоп за април 2018 г, за зодия Стрелец

      Месечен хороскоп за април 2018 г, за зодия Стрелец
  Астролозите препоръчват, представителите на този зодиакален знак  неведнъж да мислят преди да кажат нещо. Има голяма вероятност, че невнимателно изказана дума ще се обърне срещу вас самите и ще промени отношението към вас в негативна посока.
    Може би ще узнаете някаква тайна, която е добре никой друг да не узнава. В такъв случай положете усилия да си замълчите. Изобщо се препоръчва в този период да събирате търпение и да сте по-сдържани от всякога, както в думите, така и в постъпките си, за да не навредите, както на околните, така и на себе си.
    Любовен  хороскоп за април 2018 г, за зодия Стрелец
    Представителите на зодия Стрелец в най-скоро време ще почувстват,  че  емоционалната близост е много важен елемент в една връзка. Наблюдава се развитие. Вашите отношения минават на друг етап – например може да започнете да живеете заедно, а защо не и брак.
    Хороскоп работа (кариера) за април 2018 г, за зодия Стрелец
    В професионално отношение при зодия Стрелец, всичко ще върви достатъчно гладко, непредвидени ситуации и проблеми не се очаква да възникват.  Вероятност за повишение.
Възможно е някои от вас, да не чувствате удовлетворение на работното място и да смятате, че ръководството не ви оценява достатъчно. Може да се чувствате обидени за това и дори имате желание да напуснете работното място.  Но разположението на планетите не приветства вземането на импулсивни решения, за които в бъдеще може да съжалявате за това. Също така не се заплитате в интриги, които могат да се използват срещи вас.
    Финансов хороскоп за април 2018 г, за зодия Скорпион
   Материалното ви положение е повече от стабилно и върви към още по-добре. Възможност за допълнителни доходи. Подходящ момент за покупката, за която сте мечтали отдавна. Финансовото ви положение способства за това. Но по възможност  го направете през първата половина на месеца.
    Здравен хороскоп за април 2018 г, за зодия Стрелец
   Представителите на зодия Стрелец, през април 2018 г., ще се наслаждават на прекрасното си здраве. Проблеми в това отношение не се очакват. Но няма да ви навреди леко укрепване на организма, като например приемането на витамини и микроелементи, особено след края на зимата. Това ще се отрази и на вашето самочувствие. Проблемно място по хороскоп в април за Стрелец е кожата.